Jotta lasten ja nuorten ääni kuuluisi myös tulevaisuuden kirkossa.

Nuori kirkko ry:n toiminnan tarkoituksena on tukea lapsen ja nuoren kokonaisvaltaista kasvua ja osallisuutta, kehittää ja palvella evankelis-luterilaisissa seurakunnissa toteutuvaa lapsi-, varhaisnuoriso- ja nuorisotyötä, järjestää tavoitteiden mukaista toimintaa sekä vaikuttaa lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyvän elämän edellytyksiin kirkossa ja yhteiskunnassa. Kohderyhmämme ovat 0-29  – vuotiaat lapset ja nuoret. Järjestö järjestää erilaista toimintaa ja koulutusta myös kohderyhmän ikäisten kanssa työskenteleville.

Uutisia

Tulossa

heinäkuu 2018

09heinä(heinä 9)00:0015(heinä 15)00:00Partaharjun 64. puhallinmusiikkikurssi00:00 - 00:00 (15) Kategoria:Musiikki ja ilmaisu Event Tagsesiintymistaito,kanttorit,lyömäsoitin,musiikkikurssi,musiikkileiri,nuoriso-orkesteri,orkesterisoittotaidot,partaharju,puhallinmusiikkikurssi,puhallinsoitin