Jotta lasten ja nuorten ääni kuuluisi myös tulevaisuuden kirkossa.

Nuori kirkko ry:n toiminnan tarkoituksena on tukea lapsen ja nuoren kokonaisvaltaista kasvua ja osallisuutta, kehittää ja palvella evankelis-luterilaisissa seurakunnissa toteutuvaa lapsi-, varhaisnuoriso- ja nuorisotyötä, järjestää tavoitteiden mukaista toimintaa sekä vaikuttaa lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyvän elämän edellytyksiin kirkossa ja yhteiskunnassa. Kohderyhmämme ovat 0-29  – vuotiaat lapset ja nuoret. Järjestö järjestää erilaista toimintaa ja koulutusta myös kohderyhmän ikäisten kanssa työskenteleville.

Uutisia

Tulossa

heinäkuu 2017

24heinä - 28Koko päiväPihka 4 – Tampereen hiippakunnan hiippakuntaleiri(Koko päivä)