Digiviestintäorientoitunut viestintäsuunnittelija saa paikan!

Nuori kirkko on olemassa, jotta lasten ja nuorten ääni kuuluisi kirkossa ja yhteiskunnassa nykyistä paremmin. Meillä on jo paljon laadukasta toimintaa – nyt etsimme sinua, joka vie työtämme eteenpäin verkossa ja digitodellisuudessa.

Viestintäsuunnittelijana vastaat erityisesti eri verkkosivustojemme ylläpidosta ja kehittämisestä ja toimit digitaalisen työn tukena eri alustoillamme (Lastenkirkko, Fisucraft, Jiipeenetti). Tehtävänäsi on toimia järjestömme käytössä olevien verkkopalveluiden tukena. Uunituoreessa järjestössä pääset myös rakentamaan viestinnän kokonaisuutta yhdessä muiden kanssa ja vaikuttamaan siihen, millaisena toimijana Nuori kirkko opitaan tuntemaan.

Sinulta toivomme rohkeutta kokeilla uutta, idearikkautta sen uuden luomiseen ja ripeyttä panna tuulemaan lyhyelläkin varoitusajalla. Kiinnostus lapsille ja nuorille suunnattuun ja heidän kanssaan tehtävään viestintään on tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeää. Odotamme sinulta näyttöjä verkkotyöstä ja digialustojen rakentamisesta – olitpa tehnyt sellaista työksesi, vapaaehtoistyöksesi tai ihan yksityishenkilönä. Teknisesti etsimme osaajaa, jolta taittuvat MySQL, html, Javascript, CMS kuin Adobe CC-ohjelmistot. Animaatioiden ja pelimaailman, erityisesti Minecraftin tuntemisesta on kiistatonta hyötyä. Arvostamme kokemusta kirkollisesta maailmasta tai halua oppia siitä lisää. Olethan myös valmis sekä pohtimaan ylätason strategioita että roudaamaan laatikoita – niin me muutkin täällä teemme.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa sopimuksen mukaan syyskuussa. Työpaikka melkein-merinäköalalla sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa.

Voisiko tämä paikka olla sinulle Se Oikea? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, ansioluettelosi ja muutama digiviestinnän osaamisestasi kertova työnäyte viimeistään 4.9. klo 12 viestintäpäällikkö Katri Korolaiselle katri.korolainen@nuorikirkko.fi. Katrilta saat tarvittaessa myös lisätietoja tehtävästä. Haastattelut järjestetään 14.9. toimistollamme Itälahdenkadulla.

Haastatteluun valituille toimitamme mahdollisesti pienen ennakkotehtävän etukäteen.

Täällä me jo odotellaan – tervetuloa!

Nuori kirkko ry tekee lasten ja nuorten äänestä kuuluvamman sekä kirkossa että yhteiskunnassa. Koulutamme, vaikutamme, järjestämme tapahtumia, teemme digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä, julkaisemme lehtiä ja oppaita. Noin 60 työntekijän voimin tuemme yli 300 jäsenseurakuntamme kasvatustyötä. Nuori kirkko syntyi Seurakuntien Lapsityön Keskuksen, PTK – Poikien ja tyttöjen keskuksen ja Nuorten Keskuksen yhdistyttyä vuoden 2017 alussa.