Eila Musikka valittu vs. kouluttajaksi

Nuorisotyönohjaaja Eila Musikka Kirkkonummelta on valittu kouluttaja Jukka Jylhän sijaiseksi 1.9.–31.12.2018.

– Eila oli luonteva valinta tehtävään. Hän tuntee Etelä-Suomen aluetoimintaa, on hyvin sisällä kouluikäisten parissa tehtävässä työssä työskenneltyään pitkään Vihdin seurakunnan nuorisotyönohjaajana vastuualueenaan kouluikäisten parissa tehtävä työ. Lisäksi Eilalle aluekouluttajan tehtävä on tuttu, kun hän hoiti tehtävää reilu vuosi sitten, sanoo johtaja Eija Kallinen valintaperusteista.

– Odotan innolla syksyn uusia työkuvioita, joissa pääsen tekemään töitä vanhojen tuttujen sekä uusien tuttavuuksien kanssa. Erityisesti odotan kesän 2019 Pisara-suurleirin valmisteluja, sanoo Eila Musikka.

Eilan työalueena on Turun arkkihiippakunta sekä Helsingin, Espoon ja Tampereen hiippakunnat ja niissä tapahtuva Nuoren kirkon piiritoiminnan koordinointi.