Haemme opettajia Nuoren kirkon kansainvälisiin rippikouluihin 2018

Haemme opettajia kansainvälisten rippikoulujen leirijaksoille

KV68  15. – 25.7.2018 ja

KV69  26.7. – 5.8.2018

Etsimme opettajatiimeihin
– muusikkoja (musiikkikasvatuksen/kirkkomusiikin opiskelijoita)
– kirkon nuorisotyön tai teologian opiskelijoita

Yhden leirin kesto on 10 päivää. Kummassakin tiimissä on kaikkiaan seitsemän opettajaa, joista vähintään yksi on pappi ja yksi muusikko. Rippikoulut järjestetään Pieksämäellä Partaharjun toimintakeskuksessa. Rippikoulun opetuskielet ovat suomi ja englanti. Kullakin rippikoulun leirijaksolla on oma opettajatiimi. Rippikoululaisia on 70/rippikoulu, heidät jaetaan kolmeen opetusryhmään.

Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ev.lut. kirkon jäsenyyttä, vuorovaikutustaitoja, kokemusta rippikoulutyöstä ja/tai nuorisotyöstä.

Valituiksi tulleen tulee esittää rikosrekisteriote.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV 22.11.2016 mennessä elise.kytta@nuorikirkko.fi.
Hakemukseen tulee liittää toive kumman rippikoulun leirijaksolle hakee. Valittu voi työskennellä vain yhdellä leirijaksolla. Haastattelut pidetään tiistaina 28.11.2017 Helsingissä Lauttasaaressa.

Tiedustelut kurssisihteeri Elise Kyttä 040 731 8578.