Harjoittelijaksi Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko 2025 -projektiin?

Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko 2025 hakee harjoittelijaa. Projektiharjoittelijan tehtävänä on Tampereella 7.-8.4.2018 järjestettävän Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko 2025 ohjelman valmistelu ja toteutus seminaarin valmistelu työryhmän kanssa. Seminaarin tavoitteena on aktivoida nuoria osallistumaan ja vaikuttamaan kirkon ja seurakunnan toimintaan. Seminaarin järjestäjinä toimivat Nuori kirkko ry, Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI ja Kirkon kasvatus ja perheasiat.

Harjoittelijan tehtävänä on yhteydenpito seminaarilaisiin, nettisivujen sisällön tuottaminen, vuorovaikutus sosiaalisessa mediassa, seminaarin tekniset valmistelut sekä osallistuminen seminaarin ohjelman suunnitteluun ja valmisteluun. Tehtävä hoidetaan yhteistyössä Nuori kirkko ry:n nuorisosihteerin kanssa. Odotamme harjoittelijalta kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn, aloitekykyä, vuorovaikutus-ja yhteistyötaitoja sekä atk:n ja sosiaalisen median hallintaa. Tarjoamme kokemuksen projektinhallinnasta ja järjestöyhteistyöstä sekä mahdollisuuden haastavaan toimintaan nuorten ja nuorten kanssa työskentelevien aikuisten parissa.

Harjoittelun kesto: 2-3kk. Toivomme että harjoittelu toteutetaan kevään aikana siten, että työaika jaetaan joustavasti tammi-huhtikuun ajalle harjoittelijan kanssa yhdessä sovittavalla tavalla. Palkkaus: 1350€/kk, tiedekunnan harjoittelukorvaus toivottavaa.

Lisätietoja seminaarista www.nuortentulevaisuusseminaari.fi

Yhteyshenkilö: nuorisosihteeri Tarja Liljendahl, Nuori kirkko ry, p.0400-279376,
tarja.liljendahl@nuorikirkko.fi

Hakemukset 27.11.2017 mennessä tarja.liljendahl@nuorikirkko.fi