Henna Altomaa Nuoren kirkon arkistoharjoittelijaksi

Henna Altomaa, 23, on valittu Nuoren kirkon arkistoharjoittelijaksi. Altomaa on humanististen tieteiden kandidaatti ja historian opiskelija Helsingin yliopistosta. Hänellä on kokemusta mm. opiskelijajärjestöistä erilaisista luottamustehtävistä, työkokemusta hänellä on kaupalliselta puolelta.

Henna Altomaa

“Tulevaisuusorientoituneen järjestömme on hyvä tuntea myös historiansa ja saada arkistot kuntoon. Olemme iloisia, että Henna pääsee näyttämään taitonsa Nuorella kirkolla ja kehittämään arkistoalan osaamistaan”, kertoo viestinnästä ja vaikuttamisesta vastaava johtaja Katri Korolainen.

Altomaa aloittaa työt Nuoren kirkon Helsingin toimistolla 4.6. Hän perehtyy ja järjestää 2000-luvun arkistomateriaalia perustajajärjestöjen osalta ja luo Nuoren kirkon oman arkistonmuodostussuunnitelman sekä henkilökunnan ohjeistuksen sille. Tavoitteena on pitkällä aikavälillä saattaa perustajajärjestöjen materiaali päätearkistoihin Mikkeliin ja Helsinkiin. Altomaan tehtävänä on selvittää, millä ajalla tämä on mahdollista toteuttaa.

Lisätiedot: Henna Altomaa , puh. 0400 699 767, Katri Korolainen , puh. 044 545 6592