Iso-Parran kesäkahvila avautui Partaharjulla

– Saisimmeko SuperToffeen ja Pätkiksen, pyysivät vantaalaiset Aada ja Nellie. Ja niillä ostoksilla avattiin Iso-Parran kesäkahvila Partaharjun toimintakeskuksessa maanantaina 4.6. puolilta päivin.

– Me ollaan rippikoululeirillä tämä viikko Partaharjulla, ja kioskilla tulee käytyä varmaan useammankin kerran, sanoo Aada.

– Kesäkahvilassa on tarjolla joka päivä tuoretta pannaria ja hilloa, päivän pulla tai marjapiirakka, paniinia pieneen nälkään vaikkapa kahvin, teen tai limsan kanssa. Toki on myös jäätelöä ja monenlaisia karkkeja valikoimassa, kertoo toimintakeskuksen isäntä Eija Sorjonen.

Kesäkahvila sijaitsee päärakennuksen terassilla, josta on kiva maisema Salvos-järvelle.

– Tervetuloa vaeltamaan Vedenjakajan luontoreitistölle, Iso-Parran luontopolulle, pienelle pyhiinvaelluspolulle tai vaikkapa pyöräretkelle. Ja toimintakeskuksessa  voi uida pulahtaakin ohjatulla uimapaikalla, toivottaa Eija Sorjonen.

Iso-Parran kesäkahvila on avoinna 4.6.–31.7. klo 12-18, juhannusviikon ollessa suljettuna. Ristikiven kesäkirkkoiltoina kahvila palvelee myöhempään niin että ehtii nauttia vielä kirkkokahvitkin.