Kansainvälinen toiminta

Nuori kirkko

• tekee yhteistyötä kansainvälisten kristillisten nuoriso-organisaatioiden kanssa
  • tiedottaa kansainvälisistä nuoriso- ja nuorten aikuisten tapahtumista,
  • antaa virikkeitä kansainvälisten, ekumeenisten ja monikulttuuristen aiheiden käsittelyyn nuorisotyössä,
  • välittää tietoa kansainvälisten retkien järjestämisestä sekä
  • järjestää myös itse kansainvälisiä retkiä nuorille ja nuorille aikuisille.

Lue lisää kansainvälisen toiminnan mahdollisuuksista

European Fellowship
European Fellowship kokoaa yhteen eri puolilla Eurooppaa toimivia protestanttisia nuorten yhteisöjä ja järjestöjä. EF toimii Euroopassa, mutta sillä on yhteyksiä kattojärjestönsä Global Fellowshipin kautta kaikkialle maailmaan. Nuori kirkko on EF:n suomalainen jäsenjärjestö.

Porvoon yhteisö
Nuori kirkko on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kautta mukana kehittämässä nuorisotyön verkostoa Porvoon yhteisön kirkkojen välille. Tavoitteena on, että Porvoon sopimuksen avaamat mahdollisuudet näkyvät tulevaisuudessa konkreettisesti myös nuorisotyössä.

Kristilliset nuorisotapahtumat Euroopassa
Euroopassa järjestetään vuosittain kymmeniä kristillisiä nuorisotapahtumia, joihin voi osallistua joko itsenäisesti tai ryhmänä. Seminaarit, festivaalit, leirit ja kurssit tarjoavat loistavan mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, erilaisiin kristillisiin perinteisiin ja mielenkiintoisiin teemoihin kansainvälisessä ympäristössä.

Elise Kyttä, kurssisihteeri
elise.kytta@nuorikirkko.fi