Koulutukset

Koulutuksesta innostusta ja ammattitaitoa kasvatukseen!

Osaamista ja uusia ideoita, innostusta työhön ja kumppani kehittämiseen – Nuori kirkko ry:n koulutuksissa laajennat osaamistasi lasten, kouluikäisten poikien ja tyttöjen sekä nuorten kanssa.

Useimmat koulutuksistamme syventävät erityisesti seurakunnan kasvatuksen työntekijöiden ammattitaitoa ja -identiteettiä. Osa koulutuksistamme, esimerkiksi tunne- ja vuorovaikutustaitojen sisällöt, sopivat mainiosti myös muille lasten, nuorten ja perheiden kanssa toimiville työntekijöille.

Työelämän tarpeet ja ajankohtaiset ilmiöt ohjaavat koulutustemme suunnittelua ja toteutusta. Kuulemme mielellämme koulutustoiveistasi – ole yhteydessä kouluttajiimme!

Koulutuksiamme toteutetaan sekä paikallisesti työyhteisöissä että sellaisissa ryhmissä, joihin kokoontuu ammattilaisia eri puolilta Suomea. Voit tutustua koulutuksiimme teemoittain tai ajankohdan perusteella. Ilmoittautumislinkin koulutukseen löydät kunkin koulutuksen esittelyn kohdalta.

Milla Mäkitalo, koulutussuunnittelija

Koulutuskalenteri 2018 – varhaiskasvatuksen parissa toimiville