Koulutukset

Koulutuksesta innostusta ja ammattitaitoa kasvatukseen!

Osaamista ja uusia ideoita, innostusta työhön ja kumppani kehittämiseen – Nuori kirkko ry:n koulutuksissa laajennat osaamistasi lasten, kouluikäisten poikien ja tyttöjen sekä nuorten kanssa.

Useimmat koulutuksistamme syventävät erityisesti seurakunnan kasvatuksen työntekijöiden ammattitaitoa ja -identiteettiä. Osa koulutuksistamme, esimerkiksi tunne- ja vuorovaikutustaitojen sisällöt, sopivat mainiosti myös muille lasten, nuorten ja perheiden kanssa toimiville työntekijöille.

Työelämän tarpeet ja ajankohtaiset ilmiöt ohjaavat koulutustemme suunnittelua ja toteutusta. Kuulemme mielellämme koulutustoiveistasi – ole yhteydessä kouluttajiimme!

Koulutuksiamme toteutetaan sekä paikallisesti työyhteisöissä että sellaisissa ryhmissä, joihin kokoontuu ammattilaisia eri puolilta Suomea. Voit tutustua koulutuksiimme teemoittain tai ajankohdan perusteella.

sanna_rajattu
Sanna Jattu, koulutussuunnittelija