STEA:n tukema aluetoiminta

Meille on tärkeää, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori ja hänen lähellään oleva aikuinen voisi vahvistaa hyvinvointiaan vuorovaikutus- ja tiimityötaitojen kautta. Sen vuoksi haluamme tukea kouluttamiamme Gordon- ja äXäri-kurssien ohjaajia eri puolilla Suomea! Yhdessä syvennämme osaamista ja pidämme innostuksen elossa.

Ohjaajatapaamiset ja -seminaarit eri alueilla kutsuvat sinua perehtymään uusiin teemoihin ja jakamaan ohjaajuuden kysymyksiä yhdessä toisten kanssa. Eri alueilla toimii Nuori kirkko ry:n alueyhdyshenkilöitä, jotka kutsuvat oman alueensa ohjaajia yhteen.  Seminaariemme teemoja ovat olleet esimerkiksi mukaansa tempaava oppiminen, vuorovaikutustaitojen tutkimus sekä uudet harjoitteet. Olet tervetullut minkä tahansa alueen tapaamiseen, vaikka asuisit kauempanakin. Lisäksi alueyhdyshenkilöt ovat käytettävissä keskusteluun kurssien ohjaamiseen liittyvistä kysymyksistä.

Aluetoiminta tukee ohjaajia myös sähköisten palvelujen kautta. Extranettiin on koottu hyödyllistä aineistoa kurssien järjestämisen ja toteuttamisen tueksi. Löydät Extranetistä vinkkejä markkinointiin, muistilistoja käytännön asioihin sekä uusia harjoitteita ja ajankohtaisia artikkeleita. Myös alueyhdyshenkilöiden yhteystiedot saat kätevästi Googlesta. Käytä käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka olet itse luonut. Jos tarvitset apua Extranetin käyttämisessä, ota yhteyttä koulutus@nuorikirkko.fi tai 0400 182 278.

Ohjaajien yhteistä keskustelua käydään Facebookin suljetussa Gordonin kaverit -ryhmässä, joka on tarkoitettu vain Gordon- tai äXäri-ohjaajakoulutuksen käyneille henkilöille. Liity mukaan!

Sähköiset uutiskirjeet pitävät ohjaajat ajan tasalla ajankohtaisista asioista. Jotta tieto tavoittaa sinutkin, muista päivittää sähköpostiosoitteesi! Kätevimmin se käy ilmoittamalla tietosi sähköpostitse osoitteeseen koulutus(at)nuorikirkko.fi.

Taloudellinen tuki kurssimateriaaleihin ja ohjaajakoulutuksiin mahdollistaa toimintaa silloinkin, kun resursseja on niukasti. Voit anoa taloudellista tukea oman peruskurssisi materiaaleihin silloin, kun osallistujilla on halu kehittää vuorovaikutus- tai tiimityötaitojaan mutta rajalliset taloudelliset mahdollisuudet siihen. Voit anoa taloudellista tukea myös oman ohjaajakoulutuksen osallistumismaksuun, jos sinulla on taloudellisesti rajalliset mahdollisuudet osallistua ja / tai kouluttautumisesi tukee alueellista tasavertaisuutta kurssien järjestämisessä.

Kutsummekin sinut, Nuori kirkko ry:n kouluttama ohjaaja, verkostoitumaan ja kehittämään osaamistasi oman työyhteisösi ja alueesi yhteiseksi hyödyksi. Jos alueyhdyshenkilön tehtävä tuntuu kutsuvalta, ole yhteydessä Nuoren kirkon kurssisihteeriin!

Lisätietoja:

Kurssisihteeri Elise Kyttä
elise.kytta@nuorikirkko.fi

Koulutussuunnittelija Sanna Jattu
p. 0400 105072
sanna.jattu@nuorikirkko.fi

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) tukee Nuoren kirkon koulutuksen aluetoiminnan kehittämistä.