Koulutus – Kesytä pallo – salibandykoulutusta kouluikäisille

Kesytä pallo - salibandykoulutusta kouluikäisille

Salibandy tarjoaa vauhtia, energiaa ja nopeita käänteitä! Miten ohjata salibandykerhoja ja -leirejä niin että kaikilla on taitotasosta riippumatta hauskaa ja vaativimmatkin harrastajat oppivat uutta? Kesytä pallo -salibandykoulutuksessa käydään läpi Kesytä pallo – Salibandya kouluikäisille -käsikirjaa. Kirja on tehty kaikille, jotka haluavat harrastaa salibandya vapaamuotoisesti mutta saada pallon haltuun, tarkentaa omaa pelisilmäänsä ja viilata pelitekniikoita ja -taktiikoita kuntoon.

Erityisesti koulutuksessa käydään läpi vinkkejä salibandykerhojen ja harrastusryhmien ohjaajille harjoituksien vetämisestä alkulämmittelyleikkien kautta kikkavinkkeihin. Kirjan leikit ja hipat soveltuvat muun muassa leiri- ja kerhotyöhön.

Lisätietoja liikuntaan liittyvistä tilauskoulutuksista antavat:
kouluttaja Jukka Jylhä, jukka.jylha@nuorikirkko.fi, 0400 508 241 ja
kouluttaja Markku Autio, markku.autio@nuorikirkko.fi, 044 7878 334.

Koulutukset vuonna 2018

Aika ja paikka: 29.9.2018 Helsinki

Järjestäjät: Nuoren kirkon Uudenmaan-Helsingin piiri ry ja Agricola-opintokeskus

Osallistumismaksu: Nuoren kirkon jäsenseurakunnat 70 €/hlö, muut 80 €/hlö. Koulutuspaikassa on mahdollisuus ruokailla omakustanteisesti.

Ilmoittautuminen: 24.8.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella täällä.

Lisätietoja: Kouluttaja Jukka Jylhä, jukka.jylha@nuorikirkko.fi

Koulutuksessa noudatetaan Nuoren kirkko ry:n peruutusehtoja.