Koulutus – Pyhäkoulusymposium Rauhan asialla

Pyhäkoulusymposium Rauhan asialla

Pyhäkouluihmisten yhteinen viikonloppu, jossa uuden oppiminen, kokemusten jakaminen ja ajankohtaiset teemat innostavat mukaan niin pyhäkoulutyöstä vastaavat työntekijät kuin pyhäkoulujen eri-ikäiset ohjaajatkin. Symposiumissa liitytään kirkon valtakunnalliseen rauhan teemaan ja sovitetaan erilaisten ihmisten harteille Rauhan viittaa.

Koulutukset vuonna 2018

Ajankohta: 27.-28.1.2018
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpää
Järjestäjät: Seurakuntaopisto ja Nuori kirkko ry
Osallistumismaksu: 180 € + ateriapaketti ja majoitus
Ilmoittautuminen: 18.12.2017 mennessä sähköisellä lomakkeella täällä
Lisätietoja: Hanna Pukkinen, Seurakuntaopisto, hanna.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi ja
Anita Ahtiainen, Nuori kirkko ry, anita.ahtiainen@nuorikirkko.fi

Koulutuksessa noudatetaan Seurakuntaopiston peruutusehtoja.

Osaamistavoitteet

Osallistuja tuntee yhdessä ajattelemisen taitoja, jotka rakentavat rauhaa ja sopivat osaksi pyhäkoulutoimintaa.

Ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kasvatus, vapaaehtoistoiminta

Rauhan teemaa tarkastellaan mm. tutkimalla Raamattua ja rauhaa, sovittamalla Rauhan viittaa erilaisten ihmisten harteille ja kuulemalla, miten eri-ikäiset ihmiset ovat rauhan asialla. Pyhäkoulusymposium sisältää asiantuntijaluentojen, pyhäkoulukarusellin ja Rauhan messun ohella erilaisia kohtaamisen hetkiä toisten pyhäkouluihmisten kanssa.

Varhaiskasvatuksen työntekijät, nuorisotyöntekijät, papit, muut

Laajuus

Koulutuksen laajuus on 0,5 op.

Rakenne

1 lähiopiskelupäivä