Koulutus – Pyhät tanssit ja liike

Pyhät tanssit ja liike

Pyhät tanssit ovat kehorukousta; liikettä mietiskelyssä ja rukouksessa. Pyhä tanssi ohjaa yhteyteen Jumalan ja toisten ihmisten kanssa, ja sitä voi toteuttaa monella tavalla eri ikäisten kanssa.

Koulutukset vuonna 2018

Ajankohta: 15.-16.5.2018
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapua
Järjestäjät: Seurakuntaopiston Lapuan kampus
Osallistumismaksu: 180 € ateriapaketti noin 30€, majoituspaketti noin 45€ (2 henkilön huoneessa sis. aamu- ja iltapalan)
Ilmoittautuminen: 13.4.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella täällä.
Lisätietoja: Mari Torri-Tuominen, Nuori kirkko ry, mari.torri-tuominen@nuorikirkko.fi

Koulutuksessa noudatetaan Seurakuntaopiston peruutusehtoja.

Osaamistavoitteet

Osallistuja tuntee pyhän tanssin metodina. Hän osaa ohjata erilaisia ryhmiä kehorukoukseen liikkeen ja kokonaisvaltaisuuden avulla.

Ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue:
Seurakuntien musiikkitoiminta, Spiritualiteetti

Pyhän tanssin perusteet; pyhän tanssin soveltaminen erilaisen musiikillisen materiaalin kanssa kuten virsikirja, Lasten virsi ja muu musiikki; liikkeen käyttö ja mahdollisuudet jumalanpalveluselämässä; kehollisuuden merkitys ihmisen kokemusmaailmassa; kokonaisvaltaisuus eri ikäisten kanssa.

Kohderyhmä

Kanttorit, papit, varhaiskasvatuksen työntekijät, diakoniatyöntekijät, nuorisotyöntekijät

Laajuus

Koulutuksen laajuus on 1 op.

Rakenne

2 lähiopiskelupäivää