Koulutus – Telttaleirin taikaa

Telttaleirin taikaa -koulutus

Telttaleirit ovat mieleenpainuvia kokemuksia. Leirillä tytöt ja pojat oppivat elämää tekemällä ja kokemalla itse. Usein leiritapahtumat ja elämykset ovat ikimuistoisia. ; Luonto ja sää ovat olennainen osa telttaleirin arkea. Joskus nautitaan ihanista keleistä ja toisen kerran selvitään sateessa tai muuten ankeissa oloissa. Luonto tarjoaakin telttaleirille monia kasvun, ilon sekä yhteiselämän haasteita ja mahdollisuuksia.; Kurssilla rakennetaan telttakylä, tehdään leirikeittiössä ruokaa, pohditaan olosuhteiden huomioon ottamista ja etsitään yhdessä avaimia onnistuneen telttaleirin suunnitteluun ja toteutukseen.

Toteuttaja: Nuori Kirkko ry
Tiedustelut: Varhaiskasvatuksen kouluttaja Markku Autio, markku.autio@nuorikirkko.fi