Koulutus – Työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot

Työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot

Jotta työ varhaiskasvatuksessa sujuisi – tarvitaan hyvät työyhteisötaidot – kyky tehdä töitä yhdessä. Työ lasten ja perheiden kanssa perustuu ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön. Työyhteisötaitoihin liittyvät vuorovaikutustaidot, tiimissä toimiminen, rakentava palautteen antaminen ja saaminen.

Miten tunnistat omat vuorovaikutus- ja tunnetaidot työyhteisösi jäsenenä ja yhteistyössä vanhempien kanssa? Osaatko yhdessä toisten kanssa ratkoa eteen tulevia ristiriitoja ja herättää voimavaraksi luottamuksen? Koulutuksen tavoitteena on antaa vahvistaa omia työyhteisötaitoja,  herättää yksilön vastuuseen yhteisestä työhyvinvoinnista, tunnistaa avoimen vuorovaikutuksen ja työyhteisön myönteisen kehittämisen merkityksen.

Tehtäväalue: Kasvatus
Toteuttaja: Nuori kirkko