Suvilaiva laululaineilla

Suvilaiva starttaa kolmannen kerran Turusta vuorokauden mittaiselle matkalleen. Tervetuloa mukaan pyhäkouluileva ja laulava seurakunta! Nyt olemme rauhallisilla vesillä iloisesti pulputellen. Suvilaiva on kiva tapa viettää kesäinen vuorokausi yhdessä muiden kavereiden kanssa laulaen, liikkuen, sirkusta tehden ja uusia pyhäkoulumuotoja maistellen. Laivalle kutsutaan mukaan lapsikuorolaisia, pyhäkoululaisia ja perheitä.

Koulutukset vuonna 2018

Ajankohta ja paikka:  5. – 6.6.2018 Viking Grace -laiva Turusta klo 20.55, vuorokauden mittainen risteily. Ohjelmaan ei kuulu laivasta poistuminen Tukholmassa.
Järjestäjät: Nuori kirkko ry
Osallistumismaksu: alle 6-vuotiaat 7,00 € (maksavan aikuisen seurassa), 6-11 -vuotiaat 104,50 €, 12-17 -vuotiaat 114,00 € ja aikuiset 151,50 €. Hinnat sisältävät ohjelman, hytin (neljän hengen B-luokan hytti) ja ohjelmassa mainitut ateriat. Suomen Pyhäkoulun Ystävät – SPY ry:n jäsenillä on mahdollisuus hakea pyhäkouluryhmäläisilleen avustusta Suvilaivalle osallistumiseen.

Ilmoittautuminen: 19.3.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella täällä

Lisätietoja: Kouluttajat Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen@nuorikirkko.fi ja Mari Torri-Tuominen, mari.torri-tuominen@nuorikirkko.fi

Koulutuksessa noudatetaan Nuoren kirkon peruutusehtoja.

Osaamistavoitteet aikuisille ohjaajille

Osallistuja osaa ohjata lapsille rauha-teemaista taidetoimintaa.

Kohderyhmä

Pyhäkoululaiset ja lapsikuorolaiset ohjaajineen ja perheineen, kanttorit, pyhäkouluohjaajat.
Tehtäväalue: Seurakuntien musiikkitoiminta, Spiritualiteetti, Kasvatus

Laajuus

Koulutuksen laajuus on 0,25 op.

Muuta

Ohjelmassa on konsertteja, liikkumista ja leikkimistä sekä mahdollisuus osallistua workshop-työskentelyihin erilaisissa puuhapuffeteissa. Laivalle kutsutaan mukaan lapsikuorolaisia, pyhäkoululaisia ja perheitä; kanttoreita ja varhaiskasvatuksen ohjaajia, pyhäkouluohjaajia. Kullakin ryhmällä tulee olla vähintään yksi vastuullinen aikuinen 9 lasta kohti. Seurakunnan työntekijä toimii ryhmän turvallisuusvastaavana.
Sisällöt: Musisointi, yhteisen konsertin rakentaminen, liikkeen ja draaman käyttö.

Lisätietoja: Kirkon koulutuskalenterissa.