Koulutusten peruutusehdot

Jos koulutuksen toteuttaja on Nuori kirkko ry:

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova.
Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta kuukausi ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen, koulutukseen voi nimetä toisen henkilön tilalle kuluitta. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava kirjallisesti. Mikäli koulutukseen osallistuminen perutaan 15–29 vuorokautta ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää tai myöhemmin, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan.
Koulutusmaksu peritään kokonaisuudessaan, vaikka osallistuja jättäisi koulutuksen kesken. Mahdollisissa sairastapauksissa on mahdollisuus osallistua seuraavaan koulutusryhmään lääkärintodistusta vastaan. Mikäli seuraavaan koulutusryhmään siirtyminen ei ole mahdollista, voidaan neuvotella osittaisesta koulutusmaksun palautuksesta.

Jos koulutuksen toteuttaja on Seurakuntaopisto:

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.

7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € ja muut mahdolliset kulut, kuten varatut ateriat.

Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään kokonaan tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut, kuten ennalta varatut ateriat.

Jos toinen henkilö osallistuu koulutuspäivään puolestasi, emme peri peruutusmaksua.