Tilauskoulutukset

Nuori kirkko ry:n koulutuksia voidaan toteuttaa räätälöidysti omaan seurakuntaanne, hiippakuntaanne tai yhteisöönne. Koulutus omassa seurakunnassa tai omalla alueella auttaa kehittämään toimintaa, luomaan yhteisiä toimintatapoja sekä laajentamaan yhteistyöverkostoja. Työmotivaatio ja uudet näkökulmat syttyvät oman yhteisön yhteisessä prosessissa. Suunnitellaan yhdessä sellainen koulutus, joka vastaa osaamistarpeitanne!

Usein koulutuksen tilaaminen omalle paikkakunnalle on kannattavaa paitsi sisällön myös talouden kannalta. Tilauskoulutuksen hinta määritellään tapauskohtaisesti, vaikuttavia tekijöitä ovat mm. koulutuksen laajuus, arvioitu osallistujamäärä sekä koulutustilat. Järjestämme tilauskursseja ja -koulutuksia kaikkialla Suomessa.

Ota yhteyttä

Kunkin koulutuksen kohdalla kerrotaan, keneltä voit kysyä lisätietoja siihen teemaan liittyvistä koulutuksista. Yleisissä tilauskoulutuksiin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä vs. koulutussuunnittelija Milla Mäkitaloon (milla.makitalo@nuorikirkko.fi tai 0400 105 072)