Gordon- ja äXärimateriaalit

Täältä löydät Nuori kirkko ry:n tilauslomakkeet nuorten ja nuorisotyön koulutuksien ohjaajille. Tuotetilaukset on tarkoitettu vain Nuori kirkko ry:n omille ohjaajille.

Nuiskumateriaalin tilauslomake

Nuiskukortit on uusittu, ne ilmestyvät vuoden loppuun mennessä.
Korttien hinta selviää, myös vuoden loppuun mennessä.

Kuvassa esimakua minäkorteista.

Voit tilata tästä Erityisnuisku-kurssin materiaaleja, mikäli olet koulutettu Erityisnuisku-ohjaaja.

ERITYISNUISKU-MATERIAALITILAUS

Voit tilata tästä Toimiva Koulu -kurssin materiaaleja, mikäli olet koulutettu Toimiva Koulu -ohjaaja.

TOIMIVA KOULU -MATERIAALITILAUS

Voit tilata tästä Toimiva Perhe -kurssin materiaaleja, mikäli olet koulutettu Toimiva Perhe -ohjaaja.

TOIMIVA PERHE -MATERIAALITILAUS

Voit tilata tästä Toimiva Vuorovaikutus -kurssin materiaaleja, mikäli olet koulutettu Toimiva Vuorovaikutus -ohjaaja.

TOIMIVA VUOROVAIKUTUS -MATERIAALITILAUS

Voit tilata tästä äXäri (ent. Action for Life) -kurssin materiaalia, mikäli olet koulutettu äXäri-ohjaaja.

ÄXÄRI -KURSSIN MATERIAALITILAUS

Voit tilata tästä K12-kurssin materiaaleja, mikäli olet koulutettu K12-ohjaaja.

K-12 -MATERIAALITILAUS

Здесь Вы можете заказать материалы Nuisku, если Вы специально обученный ведущий курса.

ЗАКАЗ МАТЕРИАЛОВ NUISKU НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ