www.lastenkirkko.fi

www.lastenkirkko.fi verkkosivu on 3-8-vuotiaiden oma kirkko verkossa

Lastenkirkonkylässä Tuuli, Toivo, Toimi ja Taito tervehtivät kukin omassa mökissään ja tarjoavat pienille mieluista tekemistä.erkossa.

Aikuisille on koottu tarpeellista tietoa Lastenkirkko-lehden tilaamiseen, Lastenkirkko-median taustoihin ja ryhmätoimintaan liittyen.

Alaosasta löytyvät Lastenkirkon ohjelmat:

Kuva Kikka Nyren

Markus Mainio on kirjailija Kaisa Raittilan mainio tarina Lastenkirkko-lehdestä. Markus Mainio ja hänen sisarensa Maija Maitola ratkovat ystäviensä ja perheensä kanssa lasten arkipäivän ongelmia. Markuksen ja Maijan perheessä rukous on tavallinen juttu ja Jumalasta puhutaan luontevasti. Kaverilla Popo Pontevalla on toinen uskonto, mutta yhtä luonteva suhde omaan perinteeseensä. Kuvittaja on Kikka Nyren, tekninen toteutus on Johanna Nordbladin.

Kuva www.taikapetteri.net

Taika-Petteri on lapsille tuttu TVstä. Vatsastapuhuvan Petterin kaverina on usein Jakke Jääkarhu, jonka kanssa on mukava pohtia kaverijuttuja ja sitä, miltä asiat tuntuvat. Petterin videot ovat Juha Kinasen ja Marjo Kiljusen toteuttamia.

Yy kaa koo lauletaan!

Yy kaa koo-lauletaan pitää sisällään leikittäviä Kirkkomuskari-lauluja ja Lasten virsiä. Laulujen myötä juhlapäiven merkitys ja tunnelma avautuu pienillekin. Yy kaa koo lauletaan videoiden sisällöt ovat musiikkikouluttaja Mari Torri-Tuomisen ideoimia ja eri lapsiryhmien kanssa toteuttamia. Kuvauksesta ja editoinnista vastaa Antti Vuori.

Suuri kertomus mukailee Raamatun kertomusta lasten näkökulmasta. Kertomukset ovat Lastenkirkko-lehden toimittaja Kaisa Raittilan kirjoittamia, Varpu Savolan kuvittamia ja lastenkirkkosivustolle ne lukee Anita Ahtiainen. Tekninen toteutus Johanna Nordbladin.

Päkä toimii

Nokialaiset Nana ja Tatu Haveri ovat erikoistuneet pyhäkouluvideoiden tekoon yhdessä omien ja tuttujen lasten kanssa. He ovat rakentaneet lastenkirkkovideoiden ympärille kokonaisen videopyhäkoulun.

Päkä-lammas on pyhäkoulun tunnus.