Mikkelinpäivä voi kestää ainakin viikon

Mikkelinpäivämateriaalissa on messuvinkin lisäksi sisältöä iltarukousviikkoon

Mikkelinpäivä 2017

Nuori kirkko ry jatkaa Seurakuntien Lapsityön Keskus ry:n perinnettä julkaista vinkkejä mikkelinpäivän viettoon.

Kun mietimme, mitä reformaaton merkkivuosi parhaimmillaan antaa pienten lasten elämään, aloimme ajatella iltarukousta. Martti Luther pitä tärkeänä kotien rukouselämää. Juuri siitä voisi nyt olla paljon apua kasvurauhaa ja turvallisuutta kaipaaville lapsille. Näin perinteisen mikkelinpäivän perhemessun päälle kasvoi idea iltarukousviikosta, jota siis vietämme viikolla 40. Tietysti on mahdollista levittää rukousaiheen käsittely vaikka koko syksyyn aloittaen iltarukouksilla lokakuussa ja jatkaen marraskuussa ruokarukouksilla. Onhan maaraskuussa hyvä hetki käydä pyhäinpäivänä monen sukupolvenvoimin ruokapöytään tai lapsenoikeuksien päivänä juhlapöytään.

Mikkelinpäivän materiaalin kokonaisuus 2017:

1. Messuvinkit
  2. Iltarukousviikko
  3. Kauneimmat iltalaulut
  4. Pop up -pyhäkoulu ja pyhäkoulumenu

mikkelinpaivamateriaali_2017

Hyödynnä myös aiempien vuosien materiaaleja:

Vuosi 2016: Suuremman suojassa

mikkelinpaiva_2016-1