Nuori kirkko etsii arkistoharjoittelijaa

Nuori kirkko on olemassa, jotta lasten ja nuorten ääni kuuluisi kirkossa ja yhteiskunnassa nykyistä paremmin. Järjestö syntyi vuoden 2017 alussa, kun satavuotiaat Seurakuntien Lapsityön Keskus, PTK –  poikien ja tyttöjen keskus ja Nuorten keskus yhdistyivät. Materiaalia historiastamme on paljon ja uusi järjestö tuottaa sitä koko ajan enemmän. Etsimme siis nohevaa ja reipasta harjoittelijaa laittamaan kunniakkaan historiamme järjestykseen!

Harjoittelijan tehtävänä on käydä läpi perustajajärjestöjemme viime vuosikymmenten materiaali ja lähettää se soveltuvin osin päätearkistoihin. Tärkeänä osana työtä olisi luoda uuden, yhdistyneen järjestön arkistonmuodostussuunnitelma.

Sinulta odotamme uteliasta ja oppimishaluista asennetta, historia- ja arkistoalan osaamista sekä kykyä panna ripeästi toimeksi. Voit olla historian, viestinnän, arkistopuolen tai kirkon alan opiskelija tai samat taidot esimerkiksi vapaaehtoistyössä hankkinut. Olethan valmis sekä pohtimaan ylätason strategioita että roudaamaan laatikoita – niin me muutkin täällä teemme.

Pyhäkoululaisia Leppävirralla arviolta 1930-luvulla

Harjoittelu ajoittuu sopimuksen mukaan kesä-elokuulle ja kestää 3 kuukautta. Harjoittelusta maksetaan asianmukainen palkka. Tarjoamme sinulle hyvän paikan kasvaa tiedonhallinnan ammattilaisena, hankkia näyttöjä tulevaa varten ja tehdä töitä kivassa työyhteisössä eri alojen ammattilaisten kanssa.

Voisiko tämä paikka olla sinulle Se Oikea? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 26.4.2018 klo 12  osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi. Kerro samalla, onko sinulla esimerkiksi opintoihisi liittyvää harjoittelutukea saatavilla. Viestintäpäällikkö Katri Korolainen antaa mieluusti myös lisätietoja tehtävästä sähköpostitse ja puhelimitse (044 5456592). Haastattelut järjestetään 3.-4.5 toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa. Olisipa hauskaa, jos löytäisimme toisemme!

Nuori kirkko ry tekee lasten ja nuorten äänestä kuuluvamman sekä kirkossa että yhteiskunnassa. Koulutamme, vaikutamme, järjestämme tapahtumia, teemme digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä, julkaisemme lehtiä ja oppaita. Yli 40  työntekijän voimin tuemme 317 jäsenseurakuntamme kasvatustyötä. Nuori kirkko syntyi Seurakuntien Lapsityön Keskuksen, PTK – Poikien ja tyttöjen keskuksen ja Nuorten Keskuksen yhdistyttyä vuoden 2017 alussa.