Nuori kirkko mukana Lähetysjuhlilla Kuopiossa

Suomen Lähetysseuran vuosikokous ja lähetysjuhlat järjestetään tänä vuonna Kuopiossa 25.–27.5. Nuori kirkko on mukana lauantaina juhlien Lähetystorilla Kuopio-hallissa ja nuorten päiväbileissä Hatsalan koululla nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVIn kanssa. Sunnuntaina järjestämme pyhäkoulun Kuopion torilla messun yhteydessä.

Lauantaina 26.5. klo 8–20 kutsuu osastomme Sinua Lähetystorille Kuopio-halliin pyöräyttämään onnenpyörää – ja aina voittaa! Vaihdetaan kuulumisia ja uutisia. Kerromme mielellämme Nuoresta kirkosta, #rauha-lehdestä ja 2019 Pisara-suurleiristä sekä seurakuntavaaleista. Paikalla ovat kouluttaja Maara Kosonen ja tiedottaja Pirjo Riipinen.

Nuorten ohjelmassa on NAVIN työpaja klo 15.30–17.30 teemalla ”Nuorten vuoro: Tulevaisuus on joka tapauksessa meidän”. Tiesitkö, että juuri sinä voit kuitenkin vaikuttaa asiaan ja olla mukana luomassa kirkkoa, joka on myös nuorten näköinen? Ensi syksynä kirkossa käydään nimittäin seurakuntavaalit, joissa on mahdollisuus nuorten äänenmurrokseen. NAVI-edustajat Ilona Vehmas ja Aapo Tähkäpää kertovat, kuinka voit olla osa tätä. He ovat ajoittain myös osastollamme.

Sunnuntaina 27.5. klo 11.00 Kuopion torilla on Pyhäkoulu teltassa: Päkän pyhäkouluun saavat tulla pienet ja isot. Minne Päkä on piilottanut pyhän? Entä kuka oikein on Pulmu? Tule etsimään! Päkä ja Pulmu rauhan asialla -lippu liehuu pyhäkoulupaikan merkkinä. Pyhäkoulussa mietitään rauhaan tarvittavia asioita. Ohjaajana kouluttaja, Lastenkirkon päätoimittaja Anita Ahtiainen.

Lämpimästi tervetuloa!