Nuori kirkko ry etsii aluekouluttajan sijaista Etelä-Suomeen

Nuori kirkko on seurakuntien muodostama palvelujärjestö, jonka toiminta kattaa koko kasvun kaaren vauvasta nuoriin aikuisiin. Eri ikäkausiin liittyvän toiminnan lisäksi järjestö kehittää ikäkausien rajat ylittävää yhteistyötä. Meillä on paljon laadukasta toimintaa – nyt etsimme sinua, joka vie työtämme eteenpäinalakouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa erityisesti Etelä-Suomessa.

Etelä-Suomen aluekouluttaja toimii asiantuntijana seurakuntien kouluikäisten parissa tehtävässä työssä, osallistuu koulutusten ja tapahtumien, kolmen piirijärjestön (Uudenmaan- Helsingin, Hämeen ja Varsinais-Suomen Satakunnan piiri) toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen sekä Partaharjussa kesällä 2019 toteutettavan suurleirin fasilitointiin ja Liikuntaa lapsen arkeen -hankkeen koordinointiin.

Toivomme sinulta rohkeaa heittäytymistä, idearikkautta ja ripeyttä panna tuulemaan lyhyelläkin varoitusajalla. Perehtyneisyys kouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa tehtävään työhön on onnistumisen kannalta tärkeää. Odotamme sinulta näyttöjä seurakunta- tai järjestötyöstä, kirkollisen alan ammatillista koulutusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.9.-31.12.2018. Työpaikka sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 18.5. mennessä johtaja Eija Kalliselle (eija.kallinen@nuorikirkko.fi). Eijan lisäksi lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Jylhä (jukka.jylha@nuorikirkko.fi). Haastattelut järjestetään 24 tai 25.5. toimistollamme Itälahdenkadulla.

Täällä me jo odotellaan – tervetuloa!

Nuori kirkko ry tekee lasten ja nuorten äänestä kuuluvamman sekä kirkossa että yhteiskunnassa. Koulutamme, vaikutamme, järjestämme tapahtumia, teemme digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä, julkaisemme lehtiä ja oppaita. Noin 45 työntekijän voimin tuemme yli 300 jäsenseurakuntamme kasvatustyötä.