Nuori kirkko ry hakee johtajaa

Nuoren kirkon työyhteisö odottaa uutta johtajaa vuoden 2018 alusta!

Nuori kirkko ry tekee lasten ja nuorten äänestä kuuluvamman sekä kirkossa että yhteiskunnassa. Koulutamme, vaikutamme, järjestämme tapahtumia, teemme digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä, julkaisemme lehtiä ja oppaita. Keskustoimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta toimimme valtakunnallisesti esimerkiksi Partaharjun ja Tievatuvan leirikeskuksissa. 45  työntekijämme voimin tuemme 312  jäsenseurakuntamme kasvatustyötä, lisäksi olemme Lasten Keskus ja Kirjapaja -kustantamon pääomistaja. Nuori kirkko syntyi Seurakuntien Lapsityön Keskuksen, Poikien ja Tyttöjen Keskuksen ja Nuorten Keskuksen yhdistyttyä vuoden 2017 alussa.

Nykyisen johtajan siirtyessä ensi vuonna eläkkeelle etsimme aktiivista ja tavoitteellista

JOHTAJAA

Sinulla on johtamisosaamista ja -näyttöä henkilöstöhallinnon, taloushallinnon ja viestinnän alalta. Tunnet jo kirkollista ja yhteiskunnallista järjestökenttää, mutta myös uusien kumppanuuksien luominen on sinulle luontevaa. Osaat luotsata ja motivoida asiantuntijaorganisaatiota muuttuvassa toimintaympäristössä. Et pelästy konsernitason johtotehtäviä ja tunnet lisäksi yksityistä sektoria sekä työlainsäädäntöä. Toivomme, että olet valmis johtamaan persoonalla, toimimaan järjestömme kasvoina ulospäin ja tuomaan yhteisöömme ennakkoluulotonta ja keskustelevaa johtamista. Ylempi korkeakoulututkinto antaa parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiselle. Toivomme kristillisten elämänarvojen olevan sinulle tärkeitä.

Tarjoamme vastuullisen työn, jossa pääset edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia laaja-alaisesti.  Johtaja toimii työnsä osana kustantamomme hallituksen puheenjohtajana sekä Partaharju-säätiön toimitusjohtajana. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa 1.1.2018 tai sopimuksen mukaan.

Voisiko tämä paikka olla sinun unelmatyösi? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 16.10. klo 12 osoitteeseen rekrytointi@nuorikirkko.fi. Haastattelut järjestetään 24.-25.10. toimistollamme Lauttasaaressa. Lisäksi osa hakijoista kutsutaan soveltuvuusarviointiin, jotka pidetään viikolla 44. Hallitus haastattelee loppusuoralle päässeitä hakijoita kokouksessaan 9.11.

Lisätietoja antavat hallituksen puheenjohtaja Heikki Arikka (050 4655 784, soittoajat 29.9. klo 11-14 ja 4.10. klo 11-13) ja johtaja Lasse Halme (050 563 5754).