Olemme jatkaneet musiikinopettajien hakuaikaa!

Haemme opettajia kansainvälisten rippikoulujen leirijaksoille

KV68 15.-25.7.2018 ja
KV67 26.7.-5.8.2018

Etsimme opettajatiimeihin
– muusikkoja (musiikkikasvatuksen/ kirkkomusiikin opiskelijoita)

Yhden leirin kesto on 10 päivää. Kummassakin tiimissä on kaikkiaan seitsemän opettajaa, joista vähintään yksi on pappi ja yksi muusikko. Rippikoulut järjestetään Pieksämäellä Partaharjun toimintakeskuksessa. Rippikoulun opetuskielet ovat suomi ja englanti. Kullakin rippikoulun leirijaksolla on oma opettajatiimi. Rippikoululaisia on 70/ rippikoulu, heidät jaetaan kolmeen opetusryhmään.

Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ev.lut. kirkon jäsenyyttä, vuorovaikutustaitoja, kokemusta rippikoulutyöstä ja/tai nuorisotyöstä.

Valituiksi tulleen tulee esittää rikosrekisteriote.

Hakuaikaa on jatkettu! Vapaamuotoiset hakemukset ja CV 6.12.2017 mennessä elise.kytta@nuorikirkko.fi. Hakemukseen tulee liittää toive kumpaan rippikoulun leirijaksoon hakee. Valittu voi työskennellä vain yhdellä leirijaksolla. Haastattelut pidetään Lauttasaaressa.

Tiedustelut kurssisihteeri Elise Kyttä 040 731 8578