Pääsiäisyön hartaus luonnon keskellä: Pääsiäinen kruunaa Tievatuvan talvisesongin

Nuoren kirkon Tievatuvan toimintakeskuksessa Saariselällä eletään vuoden kiireisintä aikaa. Pääsiäislomat mahdollistavat Lapin matkailun myös etelän eläville ja Tieva on mitä parhain paikka viettää pääsiäistä koko perheen voimin.

“Latukahvilassa käy päivittäin jopa sata ihmisiä ja tulevilla viikoilla majoitustilamme ovat käytännössä täynnä. Latukahvila palvelee päivittäin klo 10-16 ja lounasta on tarjolla 10-14, joten tervetuloa piipahtamaan vaikka hiihtolenkillä“, kommentoi Tievatuvan isäntä Henry Välitalo.

Toimintakeskuksen omassa kirkossa  Tievakappelissa järjestetään pääsiäisenä Kiirastorstain messu ja ehtoollinen 29.3. klo 20.Koko perheen pääsiäisyön hartaus pidetään lauantaina 31.3. klo 21. Hartauden jälkeen luvassa on pääsiäismunien etsintää ja makkaranpaistoa grillikodassa. Pääsiäissunnuntaina 1.4. vietetään pääsiäisaamun riemumessua ja ehtoollista klo 10. Messut toimittaa pastori Janne Keränen Suomen Lähetysseurasta,  avustajana toimii viestintäpäällikkö Katri Korolainen Nuorelta kirkolta. Kappelin tapahtumiin on vapaa pääsy.

“Nuori kirkko on lasten ja perheiden järjestö. Pääsiäinen on kristittyjen suurin juhla ja haluamme tarjota sen ilosanomaa kaiken ikäisille. Ne perheet, jotka eivät pääse pyhinä kirkkoon, löytävät paljon jännittävää pääsiäissisältöä myös digimediamme Lastenkirkon sivuilta. Kannattaa käydä kurkkaamassa vaikka pääsiäisen värityskuvia tai uusia pääsiäislaulujamme”, vinkkaa viestintäpäällikkö Katri Korolainen. Lastenkirkon pääsiäispuuhat löytyvät sivuilta www.lastenkirkko.fi. Tievatupaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa http://www.tievatupa.fi.

Lisätietoja: Tievatuvan isäntä Henry Välitalo (040 820 7110), viestintäpäällikkö Katri Korolainen (044 545 6592)

Nuori kirkko ry tekee lasten ja nuorten äänestä kuuluvamman sekä kirkossa että yhteiskunnassa. Koulutamme, vaikutamme, järjestämme tapahtumia, teemme digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä, julkaisemme lehtiä ja oppaita. Keskustoimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta toimimme valtakunnallisesti esimerkiksi Partaharjun ja Tievatuvan leirikeskuksissa. 43 työntekijämme voimin tuemme 317  jäsenseurakuntamme kasvatustyötä, lisäksi olemme Lasten Keskus ja Kirjapaja -kustantamon pääomistaja.