Pieni on Suurin

Pieni on Suurin

 

Pieni on Suurin – uusi varhaiskasvatuksen lehti vuoden 2017 alusta

Pikkuväen ja Pyhäkoululehden jalanjäljissä jatkaa nyt Pieni on Suurin – varhaiskasvattajan lehti. Nimensä mukaisesti lehti edistää ajattelua, jossa lapsi on toiminnan keskiössä. Lehdestä luodaan palvelukokonaisuus, joka rakentuu varsinaisen lehden lisäksi suunnitelmaliitteistä, verkkosivuista, some-palveluista ja uutiskirjeistä. Tavoitteena on palvella seurakuntien laaja-alaista varhaiskasvatusta kattavasti. Lehden kohderyhmään kuuluvat myös päivähoidon ammattilaiset sekä alan opiskelijat.

Pieni on Suurin ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Numeron 2/17 mukana julkaistaan päivä- ja perhekerhoja varten erillinen suunnitelmaliite. Päkän ohjeet pienille ja suurille -pyhäkoulusuunnitelmat julkaistaan erillisenä lehtenä kahdesti vuodessa siten, että se palvelee aina koko kauden suunnittelua. Suunnitelmien tilaaja saa samalla myös kahdesti vuodessa varhaiskasvatuksen lehden.

Lehden oma kotisivu:

www.pienionsuurinlehti.fi

1. Ammattikasvattajalle koko paketti:

6 kertaa vuodessa ilmestyvä varhaiskasvatuksen lehti, päivä- ja perhekerhon liite sekä pyhäkoulusuunnitelmat

Kestotilaus 76 euroa

12 kk määräaikainen tilaus 79 euroa

2.Pyhäkoulunohjaajalle:

Päkän vinkit pienille ja suurille pyhäkouluun ja muihin hyviin hetkiin (2 numeroa)  + varhaiskasvatuksen lehti (2 numeroa) tammi- ja elokuussa uuden toimintakauden alkaessa.

Kestotilaus 29 euroa

12 kk määräaikainen tilaus 32 euroa

Tilaajapalvelu Jaicom palvelee lehden tilauksissa klo 8–18:

Jaicom Oy

S-posti: lastenkeskus@jaicom.com

Puh.: + 358 3 4246 5376

_____________________________________________________

Lekitään Lutherin kanssa – lisäys Pieni on Suurin -lehden numeroon 1/17

Lehden sivuilta 42-43 olevasta Leikitään Lutherin kanssa -artikkelista puuttui osa tekstistä. Pahoittelumme. Voit lukea artikkelin kokonaisuudessaan tässä olevasta pdf-tiedostosta: muokattu_reformaatio_1_2017

Pieni on Suurin somessa

X