Pieni on Suurin

Pieni on Suurin

 

Pieni on Suurin – uusi varhaiskasvatuksen lehti vuoden 2017 alusta

Pikkuväen ja Pyhäkoululehden jalanjäljissä jatkaa nyt Pieni on Suurin – varhaiskasvattajan lehti. Nimensä mukaisesti lehti edistää ajattelua, jossa lapsi on toiminnan keskiössä. Lehdestä luodaan palvelukokonaisuus, joka rakentuu varsinaisen lehden lisäksi suunnitelmaliitteistä, verkkosivuista, some-palveluista ja uutiskirjeistä. Tavoitteena on palvella seurakuntien laaja-alaista varhaiskasvatusta kattavasti. Lehden kohderyhmään kuuluvat myös päivähoidon ammattilaiset sekä alan opiskelijat.

Pieni on Suurin ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Numeron 2/17 mukana julkaistaan päivä- ja perhekerhoja varten erillinen suunnitelmaliite. Päkän ohjeet pienille ja suurille -pyhäkoulusuunnitelmat julkaistaan erillisenä lehtenä kahdesti vuodessa siten, että se palvelee aina koko kauden suunnittelua. Suunnitelmien tilaaja saa samalla myös kahdesti vuodessa varhaiskasvatuksen lehden.

Nyt voit antaa palautetta lehdestämme. Siirry tästä kyselyyn!

1. Ammattikasvattajalle koko paketti:

6 kertaa vuodessa ilmestyvä varhaiskasvatuksen lehti, päivä- ja perhekerhon liite sekä pyhäkoulusuunnitelmat

Kestotilaus 76 euroa

12 kk määräaikainen tilaus 79 euroa

2.Pyhäkoulunohjaajalle:

Päkän vinkit pienille ja suurille pyhäkouluun ja muihin hyviin hetkiin (2 numeroa)  + varhaiskasvatuksen lehti (2 numeroa) tammi- ja elokuussa uuden toimintakauden alkaessa.

Kestotilaus 29 euroa

12 kk määräaikainen tilaus 32 euroa

Tilaajapalvelu Jaicom palvelee lehden tilauksissa klo 8–18:

Jaicom Oy

S-posti: lastenkeskus@jaicom.com

Puh.: + 358 3 4246 5376

Pieni on Suurin somessa

X