Sara Takala Nuoren kirkon viestintäharjoittelijaksi

Sara Takala, 26, on valittu Nuoren kirkon viestinnän harjoittelijaksi. Takala on teologian maisteri ja viestinnän kandivaiheen opiskelija Helsingin yliopistossa. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Kirkon koulutuskeskuksessa koulutusten viestinnän parissa, Pelastakaa lapset ry:n Lapset ja digitaalinen media -hankkeessa sekä rippileireillä useissa seurakunnissa. Lisäksi hänellä on vankka järjestökokemus muun muassa  Eteläsuomalaisen osakunnan kuraattorina ja teologia.fi -sivuston toimituskunnan opiskelijajäsenenä.

Sara Takala on Nuoren kirkon uusi viestintäharjoittelija.

“Haimme viestinnän tiimiin harjoittelijaa, jolla on viestinnän monipuoliset perustaidot jo hyvin hanskassa ja nälkää lähteä kehittämään uudistuvaa koulutusviestintää kanssamme”, kertoo viestintäpäällikkö Katri Korolainen. “Saralla on osaamista ja ymmärrystä Nuoren kirkon toimintaympäristöstä niin seurakuntien kuin järjestöjen parissa. Olen tosi iloinen, että saimme hänet mukaan porukkaan!”

Takala aloittaa työt Nuoren kirkon toimistolla 23.4. Hän osallistuu Nuoren kirkon koulutusten markkinointiin ja uudistuvan koulutussivuston kehitystyöhön. Tavoitteena on kehittää myös koulutusten sosiaalisen median markkinointia ja näkyvyyttä entisestään.

Lisätiedot: Sara Takala, puh. 040 532 9966, Katri Korolainen , puh. 044 545 6592