Retket ja leirit

Retket

Poikien ja tyttöjen kevätretki 5.5.2018
Lapuan hiippakunnan seurakuntien kevätretki pojille ja tytöille. Konsertti Alahärmän kirkossa, ruokailu luonnossa sekä hauskanpitoa PowerParkissa. Päivään odotetaan yli 1 500 poikaa ja tyttöä ohjaajineen. Osallistumismaksu: 35 €/hlö, alle 130 cm 25 €/hlö (sis. konsertin, ruokailun ja rannekkeen). Ilmoittautuminen täällä.

Särkänniemen kevätretki su 7.5.2017
Espoon, Helsingin ja Tampereen hiippakuntien ja Turun arkkihiippakunnan alueiden seurakuntien kevätretki pojille ja tytöille sekä perheille. Päivään sisältyy musiikillinen jumalanpalvelus huvipuiston lavalla sekä hauskanpitoa. Lisätietoja tästä.

Samana viikonloppuna on Tampereella Yhden hinnalla – kirkon nuorisopäivät, seurakunnan nuoret ovat tervetulleita molempiin tapahtumiin! Katso lisää www.yhdenhinnalla.fi

Leirit

Järjestön telttaleiritoiminta keskittyy vuoden 2017 perinteisten hiippakuntaleirien toteuttamiseen. Hiippakuntaleiri kokoavat noin 1 500 lasta. Hiippakuntaleirit ovat piirien järjestämisvastuulla. Hiippakuntaleirejä pidetään seuraavasti:

Muu Partaharjulla ja Tievatuvalla tapahtuva telttaleiritoiminta toteutuu jäsenseurakuntien omana leiritoimintana. Järjestön retkitoiminnan pääjärjestämisvastuu on PTK:n piireillä ja kolmeen alueelliseen reformaation juhlavuoden kevätretkeen odotetaan osallistuvan 2 000 lasta.

Leireille ilmoittautuminen tämän linkin kautta.