Retket ja leirit

Retket

Poikien ja tyttöjen kevätretki 5.5.2018
Lapuan hiippakunnan seurakuntien kevätretki pojille ja tytöille. Konsertti Alahärmän kirkossa, ruokailu luonnossa sekä hauskanpitoa PowerParkissa. Päivään odotetaan yli 1 500 poikaa ja tyttöä ohjaajineen. Osallistumismaksu: 35 €/hlö, alle 130 cm 25 €/hlö (sis. konsertin, ruokailun ja rannekkeen). Ilmoittautuminen täällä.

Koko perheen kevätretki 5.5.2018 Linnanmäki, Helsinki
Etelä-Suomen seurakuntien kevätretki pojille ja tytöille. Päivään sisältyy musiikillinen jumalanpalvelus kouluikäisille tytöille ja pojille huvipuiston lavalla sekä hauskanpitoa. Ilmoittautuminen 20.4.2018 mennessä täällä. Osallistumismaksu tarkentuu myöhemmin. Lisätietoja kouluttaja Jukka Jylhältä, jukka.jylha@nuorikirkko.fi, 0400 508241.

Perheretki Tykkimäelle la 19.5.2018

Perheretki tytöille ja pojille ja heidän perheilleen. Ohjelmassa huvipuistojumis, konsertti sekä hauskanpitoa Tykkimäen huvipuistossa. Kohderyhmät: Nuorisotyöntekijät, papit, varhaisnuoriso- ja perhetyön ohjaustehtävissä toimivat, lapset ja perheet. Osallistumismaksu: 30 €/henkilö tai 24 €/alle 120 cm. Osallistumismaksu sisältää rannekkeen ja ohjelman. Vanhemmat ilman ranneketta ilmaiseksi. Järjestäjät: Nuoren kirkon Kaakkois-Suomen piiri ry,  Nuoren kirkon Itä-Suomen piiri ry, Nuori kirkko ry,  Kuopion ja Mikkelin hiippakunnat sekä Kouvolan seurakuntayhtymä.
Lisätietoja: Kouluttaja Maara Kosonen, maara.kosonen@nuorikirkko.fi, +358 400 541957. Ilmoittautuminen: 25.4.2018 mennessä täällä

Leirit

Nuorten harrasteleiri Partaharjulla

Tyttöjen ja poikien taidekurssi, jossa tavoitteena on, että osallistuja oppii uusia kädentaitoja ja ilmaisua taiteen kautta. Kurssille voivat osallistua myös lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat, nuorisotyönohjaajat ja papit. Ajankohta ja paikka: 11.-15.6.2018 Partaharjun toimintakeskuksessa Pieksämäellä. Osallistumismaksu: 135 euroa / hlö Nuoren kirkon jäsenseurakunnasta, 145 euroa / hlö muut. Maksu sisältää opetuksen, majoituksen omassa teltassa ja ruokailut. Järjestäjät: Seurakuntaopisto ja Nuori kirkko ry. Ilmoittautuminen: 17.5.2018 mennessä täällä. Lisätietoja: kouluttaja Jukka Jylhä, jukka.jylha@nuorikirkko.fi, 0400 508241. Kurssilla noudatetaan Seurakuntaopiston peruutusehtoja.

Perheiden telttaleiri Tievatuvalla

Lapuan hiippakunnan perheiden elämyksellinen telttaleiri 16.-20.6.2018 Saariselän Tievatuvalla täynnä yhteistä tekemistä, Lapin henkeä, yhdessäoloa ja hiljentymistä. Järjestäjät: Nuoren kirkon Keski-Suomen ja Pohjanmaan piiri ja Lapuan hiippakunta. Ilmoittautuminen: 11.5.2018 mennessä täälläLisätietoja: Kouluttaja Markku Autio, markku.autio@nuorikirkko.fi, 0447878334. Osallistumismaksu: tarkentuu myöhemmin.

Muu Partaharjulla ja Tievatuvalla tapahtuva telttaleiritoiminta toteutuu jäsenseurakuntien omana leiritoimintana.