Partaharjun Puhallinmusiikkikurssi

Partaharjun perinteinen puhallinmusiikkikurssi kokoaa nuoria ja vähän vanhempiakin soittajia eri puolilta Suomea viettämään musiikillista leiri-elämää ja oppimaan uutta niin yksin, pienryhmissä kuin suuressa orkesterissa soittamisesta.

Partaharjun 64. puhallinmusiikkikurssi

Partaharjun puhallinmusiikkikurssi tarjoaa tasokasta opetusta eritasoisille puhallin- ja lyömäsoitinharrastajille ja ammattilaisille. Opetus tapahtuu kolmessa eritasoisessa orkesterissa sekä yksityisopetuksena omassa soittimessa ja pienryhmissä. Musiikillinen yhteenkuuluvuus ylittää ikä- ja taitotasot, ja pienryhmäsoittoa harjoitellaan erilaisissa kokoonpanoissa. Soittamista ja kesäistä leirielämää täydentävät konsertit sekä ohjattu vapaa-ajantoiminta. Puhallinmusiikkikurssi järjestetään 64. kerran.

Aika: 9.-15.7.2018

Järjestäjät: Seurakuntaopisto, Nuori kirkko ja Suomen Puhallinorkesteriliitto

Hinta: 490 €/hlö, sisarhinta 440 €/hlö, kapellimestarikurssi 570 €/hlö. Hinnat sisältävät täysihoidon.

Ilmoittautuminen: 31.5.2018 mennessä täällä.

Lisätietoja: Kouluttaja Jukka Jylhä, jukka.jylha@nuorikirkko.fi, 0400 508 241