Digitaalinen lapsi- ja nuorisotyö

Digitaalinen lapsi- ja nuorisotyö on työtä moderneissa työympäristöissä, verkko- ja digitaalisissa palveluissa. Nuori kirkko kehittää ja tukee digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä palveluillaan ja kouluttamalla. Sen digitaaliset toimintaympäristöt, kuten Lastenkirkko ja Jiipeenetti, tarjoavat lapsille ja nuorille mielenkiintoisia ja turvallisia paikkoja seikkailla ja toimia. Toimintaympäristöt tarjoavat lapsille ja nuorille mahdollisuuden toimia myös itse. Lastenkirkon lasten toimitus ja Jiipeenetin Pressiklubi ovat oivia paikkoja harjoitella mediataitoja.

Nuori kirkko kouluttaa vapaaehtoisia ja työelämässä olevia digitaalisen lapsi- ja nuorisotyön eri alueilla digitaalisesta pelaamisesta sosiaaliseen mediaan.

Järjestömme tukee lapsia ja nuoria digitaaleissa ympäristöissä. Tekstari- ja Nettitupu vastaavat kouluikäisten kysymyksiin. Nettisaapas on osa seurakuntien etsivää työtä.