Varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät

Vuosittain järjestettävät seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät kokoavat vuosittain yhteen jopa yli 300 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Päivien suosio on kasvanut viime vuosien aikana ja neuvottelupäivät ovatkin tällä hetkellä ainoa näin mittavasti seurakuntien varhaiskasvatuksen ammattilaisia valtakunnallisesti yhteen kokoava tapahtuma.

Päivät tarjoavat mahdollisuuden ammatillisiin kohtaamisiin, oman ammatillisuuden kehittämiseen, kokemusten jakamiseen sekä pieneen irtiottoon arjen kiireiden keskellä!

Vuoden 2017 varhaiskasvatuksen neuvottelupäivien teemana on Kasvokkain!, joka johdattaa kohtaamisen, lapsen ja itsensä kuuntelemisen äärelle. Nähdään Kuopiossa syyskuussa 2017!

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella.

Tiedustelut: Annika Väänänen, Nuori kirkko ry, puh. 044 2990 553.

Katso tästä vuoden 2017 Varhaiskasvatuksen neuvottelupäivien ohjelma.

Peruutusehdot:

Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta viimeistään 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 50 euroa peruutuskuluja ja järjestäjille aiheutuvat mahdolliset muut kulut. Jos kollegasi osallistuu koulutukseen puolestasi, emme peri peruutusmaksua. Ellei peruutuksesta ilmoiteta, veloitamme koko osallistumismaksun sekä aiheutuneet kulut.