100 VUOTTA ILOA

Tilaa 100 vuotta iloa -t-paita tai Ttila-huppari – myös omaan seurakuntaasi!

Tilaa seurakuntaasi 100 vuotta iloa -t-paitoja ja Ttila-huppareita kauttamme! Viimeinen tilauspäivä on 15.2., jolloin paidat saapuvat seurakuntiin maaliskuun alussa.

T-paidat maksavat verollisina 11 €/kpl ja hupparit verollisina 34 €/kpl. Hintaan lisätään postikulut, pientilauksille postilokeroon 15 € ja suuremmille tilauksille perille toimitettuna perille 28 €. Tee tilauksesi tästä linkistä.

Juhlintaa seurakunnissa ja Partaharjulla

Kirkon kouluikäisten Sata vuotta iloa -juhlavuotta vietetään vuonna 2019 sekä seurakunnissa paikallisilla tyyleillä että valtakunnallisesti Partaharjun Pisara– suurleirillä heinäkuun lopussa. Juhlavuoteen kuuluu myös kirkon koululaisten uusi Youtube –Ttila– kanava sekä Yö kirkossa -haastekampanja, joka huipentuu marraskuussa. Juhlavuosi näkyy myös mm. kerhonohjaajapäivillä ja varhaisnuorisotyön alueseminaareissa. Myös kevään retkillä juhlitaan sata lasissa.

Yö kirkossa -tapahtumat

Kallion ja Paavalin seurakunnat haastavat Suomen muut seurakunnat viettämään yötä kirkossa 7-14 -vuotiaiden kanssa. Tulkaa mukaan samaan aikaan heidän kanssaan Valvomisen sunnuntaina 16.-17.11. tai teille parhaiten sopivana viikonloppuna esimerkiksi marraskuussa! Lue lisää täältä.

Yö kirkossa -markkinointimateriaalit ovat vapaasti käytössäsi!

Tulosta ja taittele juhlavuoden "kirppupeli"

Tästä voit ladata kirppupelin, jossa symbolit ja kysymykset valmiina:
Lataa kirppupeli

Tästä voit ladata kirppupelin, johon voit itse piirtää symbolit ja keksiä omat kysymykset:
Lataa tyhjä kirppupeli

Täältä löydät lisää tietoa ja materiaalia juhlavuoteen liittyen.