Hallitus ja valtuusto

Nuori kirkko ry:n valtuuston puheenjohtajaksi valittiin kansanedustaja Jutta Urpilainen Kokkolasta ja hallituksen puheenjohtajaksi kirkkoherra Heikki Arikka Helsingistä.

Ensimmäisen hallituksen jäseniksi valittiin kärkihankekoordinaattori Katri Korolainen, Vantaa; johtava nuorisotyönohjaaja Salme Kuukka Sastamala; toiminnanjohtaja Kai Laitinen, Kokkola; johtava perheneuvoja Heli Pruuki Janakkala, Helsinki; kasvatustyön pastori Jari Pulkkinen, Tampere; kirkkoherra Kimmo Reinikainen, Ylöjärvi; ylitarkastaja Liisa Sahi, Helsinki; talousjohtaja Juha Silander, Vaasa; hiippakuntasihteeri Ari Tähkäpää, Mikkeli.

Nuori kirkko ry:n valtuuston jäseniksi valittiin nuorisotyönohjaaja Jani Ahonen, Rauma; hiippakuntasihteeri Juha Antikainen Kuopio; professori Heikki Hiilamo, Helsinki; johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Päivi Hyystinmäki-Suomi, Lahti; opetusneuvos Pekka Iivonen, Helsinki; opiskelija Noora Isoranta, Helsinki; kokemusohjaaja Niina Jääskeläinen, Oulu; nuorisotyönohjaaja Petri Katko, Muurame; varhaiskasvatuksen lähiesimies Saija Kivelä, Kempele; nuorisotyönohjaaja Outi Kivistö, Vantaa; hallintojohtaja Timo Korhonen, Kuopio; nuorisotyönohjaaja Anna Kärri, Joutseno; projektipäällikkö Terhi Jormakka, Seinäjoki; opetustoimen ylitarkastaja Kari Lehtola, Mikkeli; nuorisotyönohjaaja Sami Nortunen, Seinäjoki; nuorisotyönohjaaja Eppu Rantala, Helsinki; lapsityön johtaja Kaisa Rantala, Turku; nuorisotyönohjaaja Johanna Saarela, Oulainen; musiikinopettaja Taina Tammekann, Kuopio; erityisnuorisotyönohjaaja Tarja Vehkaoja, Kajaani; oppilaitospastori Mikko Wirtanen, Kouvola.

Valtuuston varajäseniksi nimettiin: nuorisotyönohjaaja Tiina Haapiainen, Mikkeli; teol. kand. Katri Malmi, Helsinki; kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth, Pirkkala; opiskelija Anton Sutinen, Joensuu; varhaiskasvatuksen johtaja Pirjo Tiippana, Imatra; varhaiskasvatuksen johtaja Päivi Yli-Korpela, Helsinki.

Nuori kirkko ry:n ensimmäinen hallitus. Vasemmalta Heli Pruuki, Juha Silander, Kimmo Reinikainen, Liisa Sahi, Heikki Arikka, Jari Pulkkinen, Ari Tähkäpää, Salme Kuukka, Katri Korolainen. Kuvasta puuttuu Kai Laitinen.

Kuva: Juha Kinanen