Vain elämää – varhaisnuorisotyön väkeä koolla Satulinnassa

Kolmekymmentä oman elämänsä huippuartistia kokoontui Hirvensalmelle Satulinnaan Mikkelin hiippakunnan varhaisnuorisotyön työkokoukseen 11. – 12.1.2017. Työkokouksen teema Satulinnassa oli “yllättäen” – Vain elämää. Onko arki ja työ vain elämää vai täyttä elämää?  Työkokouksessa pohdittiin yhdessä varhaisnuorisotyön ajankohtaisia kysymyksiä työelämän, tulevan elämän ja yhteisen elämän näkökulmista. Keskiviikkoillan kruunasi Satulinnan rantasaunalla vietetty Vain elämää – laulu joka jätti jäljen -hetki.

Päivä alkoi lepohetkellä kirkossa: “Tulkaa minun luokseni kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat”

Kuvat ja video: Maara Kosonen. Nuori kirkko ry:n koulutukset ja tapahtumat löydät kalenteristamme.

Kokouksessa pohdittiin porukalla elämää eri näkökulmista

Osallistujen videotervehdys