Painiva Jumala – kuunnelmia Youtubessa

mulla olis yksi juttu.
Mä tartten vähän rahaa.
Hei relaa,
ei tää ole mitään pahaa.”

Näin tilittää tuhlaajapoikaräppäri isälleen juuri julkaistussa kuunnelmassa, jossa ”Isä juoksee vastaan”. Kuunnelma on osa Nuori kirkko ry:n tuottamaa yhdeksän raamattukuunnelman Painiva jumala -sarjaa.  Sarja on kuunneltavissa YouTubessa. Kuunnelman ensimmäinen osa löytyy tämän artikkelin lopusta.

Kuunnelmat syntyivät, kun joukko nuorisotyölle ja Raamatulle sydämensä menettäneitä kokoontui laatimaan raamattumateriaalia nuorisotyöhön. Nimekseen materiaali sai Painiva Jumala – Yhdeksän niskalenkkiä Raamatusta. Maaliskuussa julkaistava materiaali sisältää Vanhan ja Uuden Testamentin kertomuksiin liittyviä työskentelyjä. Vaikka kuunnelmat syntyivät osaksi tätä materiaalia, ovat ne myös itsenäisiä kokonaisuuksi. Niiden tuottamisen on mahdollistanut Kirkon Mediasäätiöltä ja Tunkelon säätiöltä saatu tuki.

Kuunnelmien musiikista ja äänimaailmasta on vastannut Antti Vuori ja käsikirjoituksista ja ohjauksesta Antti Sevanto. Ääninäyttelijöinä ovat mm. Daikini, Enna Henriksson, Markus Bäckman, Matti Holi, Roosa Nyman, Jan-Christian Söderholm, Irja Rättä ja Marika Westerling.

Lisätietoa kuunnelmista ja raamattumateriaalista:

Eija Kallinen
eija.kallinen(at)nuorikirkko.fi