Kansainväliset rippikoulut / International Confirmation Training

In English:

Two international, Finnish-English bilingual confirmation training camps will take place in Pieksämäki, Finland this summer.

Teenagers attending the camps are usually either living in Finland or have Finnish ancestry. The camps offer youngsters the opportunity to connect with their Finnish roots, make friends from all over the world and to gather new experiences.

The Nuori kirkko confirmation training consists of  preliminary module in your home parish, online assignments and a confirmation training camp in Pieksämäki, Finland. The two camps organised in 2017 take place as follows:

The 66. Confirmation Training July 18th to 27th 2017
The 67. Confirmation Training  July 28th to Augusth 6th 2017

Read more and enrol in our section on International Confirmation Training.

Contact persons:

Elise Kyttä
training secretary
elise.kytta@nuorikirkko.fi
040 731 8578

Annika Väänänen
office manager
annika.vaananen@nuorikirkko.fi
044 299 0553

Vielä mahtuu mukaan vuoden 2017 kansainvälisiin rippikouluihimme! Nuoret saavat leireiltä vahvistusta suomalaisuuteen, ystäviä eri puolilta maailmaa ja  uusia kokemuksia.

Nuori kirkko ry järjestää kaksi täysin kaksikielistä (suomi ja englanti), kansainvälistä rippikoulua. Rippikouluun kuuluu aloitusjakso omassa seurakunnassa, työskentelyä verkkotehtävien parissa sekä leirijakso Partaharjulla Pieksämäellä heinä – elokuussa. Leirin pituus on 9 vuorokautta. Rippikoulun konfirmaatio pidetään leirijakson viimeisenä päivänä Pieksämäellä.

Ensi kesän rippikouluihin on vielä joitakin paikkoja jäljellä. Leirien ajankohdat ovat seuraavat:

Kv66 18.-27.7.2017
Kv67 28.7.-6.8. 2017

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: https://nuorikirkko.fi/kansainvaliset-rippikoulut/

Yhteyshenkilöt:

Elise Kyttä
kurssisihteeri
elise.kytta@nuorikirkko.fi
040 731 8578

Annika Väänänen
toimistonhoitaja
annika.vaananen@nuorikirkko.fi
044 299 0553

Vuoden 2017 alussa aiemmin kansainvälisiä rippikouluja hallinnoinut Nuorten Keskus ry yhdistyi Suomen poikien ja tyttöjen keskuksen ja Seurakuntien lapsityönkeskuksen kanssa muodostaen Nuori kirkko ry:n. Kansainvälisiä rippikouluja on järjestetty vuodesta 1988.