Moottoripaja hakee vertaisohjaajaa Kajaaniin

Nuori kirkko ry:n Moottoripaja-hanke etsii vertaisohjaajaa ajalle 1.4.2017-31.3.2018. Työskentely tapahtuu Kajaanin moottoripajalla. Työntekijää etsitään osana STEA:n Paikka auki -avustusohjelmaa Vertaisohjaajan ohjaajina toimivat Kajaanin moottoripajan työntekijät sekä Nuori kirkko ry:n aluetyöntekijä.

Paikka auki -avustusohjelma edistää erityisesti vaikeasti työllistyvien ja työelämän ulkopuolella olevien nuorten mahdollisuuksia päästä työelämään sekä vahvistaa nuorten työelämävalmiuksia. Paikka auki -avustusohjelman kohderyhmänä ovat alle 30-vuotiaat, vaikeasti työllistyvät tai työkokemusta vailla olevat nuoret.

Hakijalta odotamme:
– Olet alle 29-vuotias työtön nuori.
– Omaat ajoneuvoasentajan koulutus tai muuten hankittu osaaminen alalta sekä halu toimia toisten nuorten kanssa.
– Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös iltaisin ja toisinaan myös viikonloppuisin.

Työhön liittyy myös muutaman kerran vuodessa eri puolilla Suomea järjestettäviin ajotapahtumiin osallistuminen sekä erikseen sovittavat yhteiset Moottoripaja-hankkeen kokoontumiset. Palkkaus 1600€/kk.

Lisätietoja ja tiedustelut:
– erityisnuorisotyöntekijä Jari Rimpiläinen, 044 710 0242, jari.rimpilainen@kajaani.fi
– aluetyöntekijä Sanna Nygård, 044 7626501, etunimi.sukunimi@nuorikirkko.fi
– projektipäällikkö Veijo Kiviluoma 044 7437000 etunimi.suku nimi@nuorikirkko.fi

Hakemukset lähetetään sähköpostitse aluetyöntekijä Sanna Nygårdille, sanna.nygard@nuorikirkko.fi torstaihin 16.3.2017 mennessä.

Moottoripaja-hankkeesta löydät lisätietoja Moottoripaja-osiostamme.