Nuori kirkko ry hakee Tievatuvan isäntää

Nuori kirkko ry on kirkollinen kasvatuksen järjestö, joka syntyi Seurakuntien Lapsityön Keskuksen, PTK – Poikien ja tyttöjen keskuksen ja Nuorten Keskuksen yhdistyttyä vuoden 2017 alussa. Nuoren kirkon omistama Retkeilykeskus Tievatupa sijaitsee Saariselän alueella rauhallisella paikalla upeissa vaellus- ja hiihtomaastoissa Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä.

Haemme

Tievatuvan isäntää

vastaamaan retkeilykeskuksen ohjelmatarjonnasta, ylläpidosta ja henkilöstön työskentelystä. Tievatupa palvelee erityisesti nuorille suunnattua retkitoimintaa ja luontoympäristöä hyödyntävää kasvatustyötä.

Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja käytännössä hankittua kokemusta monipuolisesta tehtäväkentästä. Käytännön asioiden ja talouden hoitamisen ohella tarvitaan näkemystä retkeilykeskuksen toiminnan ja ohjelmatarjonnan kehittämisestä, valmiutta osallistua ohjelman toteuttamiseen sekä johtamisen ja vuorovaikutuksen taitoja. Isäntä osallistuu retkeilykeskuksen tarvitsemien konkreettisten asioiden hoitamiseen. Yhteys paikallisiin sidosryhmiin on osa tehtäväkenttää. Tievatuvan isännän vastuulla on myös Lapin 1. tiekirkon Tievakappelin ylläpito.

Tehtävään haetaan itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä, jolla on näkemystä Lapin ajoittain haastavista olosuhteista, sesonkiajan tuomista haasteista ja mahdollisesti aiempaa kokemusta retkeilykeskustyyppisestä työskentelystä.

Tehtävä tullaan täyttämään mahdollisimman nopeasti ja valittavalle henkilölle järjestetään perehdytys tehtävään. Myös vuokra-asunto voidaan tarjota. Tehtävän täytössä tullaan noudattamaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset palkkatoivomuksin lähetetään 15.3.2017 mennessä osoitteella lasse.halme@nuorikirkko.fi. Tiedusteluihin vastaavat Nuori kirkko ry:n johtaja Lasse Halme, 050 563 5754 sekä controller Ari Hellstén, 0400 626 822.