Ajankohtaista

Mönkijä-lahjoitus Partaharju-säätiölle

Honda -mönkijää lahjoittajien puolesta luovuttamassa kauppias Jukka Ruotsalainen (oik.) ja Erkki Hänninen. Lahjoituksen ottivat kiitollisina vastaan Partaharjun isäntä Eija Sorjonen sekä siviilipalvelusmies Mika Lindfors.

Partaharjun ystävät, “Vanhat Töölön pojat” olivat panneet merkille, että Partaharjulla tarvittaisiin maitokärriä järeämpää kuljetusvempainta. Tuumasta toimeen ja he lahjoittivat tuliterän Honda TRX 420 -mönkijän Partaharju-säätiölle.

– Mönkijä on ensisijaisesti tarkoitettu siivouksen, leirihuollon ja kiinteistöhoidon käyttöön – ja vielä tässä järjestyksessä, sanoi lahjoittajia Partaharjulla edustanut hallintoneuvoston puheenjohtaja Erkki Hänninen pilke silmäkulmassa.

– Tämä tulee olemaan suuri apu vietäessä raskaita liinavaatteita eri rakennuksiin tai kuljetettaessa leirien aikana erilaisia tarvikkeita alueille, kiitteli isäntä Eija Sorjonen säätiön puolesta.
Vanhojen Töölön poikien puuhamiehenä toimi Partaharju-säätiön hallituksen jäsen Timo Kanerva. Myös Hondan maahantuoja oli  mukana lahjoituksessa.