NAVI ideoi tulevaa Lauttasaaren toimistolla

NAVI-ryhmäläiset suunnittelivat toimintaa Lauttasaaressa. Kuvassa Tanja Holm (vas.), Tatu Karvonen, Laura Brännkärr, Sini Savolainen, Katri Särkkä, Niko Lehti, Anton Sutinen, Tuuli Helminen, Katri Malmi ja Roni Vatto.

Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI kokoontui Nuori kirkko ry:n tiloissa Lauttasaaressa maaliskuun kolmantena viikonloppuna. Viioknlopun aikana ryhmä muun muassa valmisteli 9,5 teesiä -julkilausumaansa, joka julkaistaan toukokuussa. Teesejä varten NAVI on kerännyt kaikista hiippakunnista nuorten ja nuorten aikuisten ajatuksia kirkkomme nykytilasta sekä siitä, mihin suuntaan kirkkoa tulisi kehittää. NAVI juhlii teesien avulla reformaation merkkivuotta.

NAVI myös käynnisti vuoden 2018 seurakuntavaalien kampanjan suunnittelun. NAVI haluaa tukea nuoria sekä asettumaan ehdolle että äänestämään seurakuntavaaleissa. Suunnitteilla on esimerkiksi videokampanja, mentorointia sekä materiaaleja seurakuntien nuoristyön käyttöön.

Pysy kuulolla ja seuraa NAVI:n toimintaa somessa!
NAVI Facebookissa
NAVI Instagramissa