Tulisitko viestinnän harjoittelijaksi Nuoreen kirkkoon?

Terveisiä onnellisten saarelta, Nuoren kirkon päämajasta Lauttasaaresta! Haemme nyt viestinnän ja vaikuttamisen tiimiimme kesäksi nohevaa ja reipasta harjoittelijaa.

Tarjoamme sinulle hyvän paikan kasvaa viestinnän ammattilaiseksi, hankkia näyttöjä tulevaa varten ja tehdä töitä kivassa työyhteisössä eri alojen ammattilaisten kanssa. Vastasyntyneessä järjestössä pääset luomaan viestinnän ja vaikuttamistyön toimintatapoja tasaveroisena tiimin jäsenenä. Kenelle viestimme, missä kanavissa ja miten? Miten teemme uuden järjestön tunnetuksi? Miten ja keihin vaikutamme, jotta lasten ja nuorten ääni kuuluisi paremmin niin kirkossa kuin yhteiskunnassa? Tässä muutamia niistä kysymyksistä, joihin pääset kehittämään vastauksia yhdessä kanssamme.

Tylsiin ja yksipuolisiin liukuhihnahommiin et täällä joudu. Pääset kokeilemaan ja oppimaan laajasti eri viestinnän lajeja – ehkä myös löytämään niistä itsellesi omimmat. Tapahtumamarkkinointi, uutiskirjeet, sosiaalinen media, lehdet ja muut printtijulkaisut, videot, taittaminen – mitä meillä ei ole, se voidaan keksiä! Harjoittelua voidaan myös painottaa toiveidesi mukaisesti tiettyihin teemoihin. Halutessasi saat ottaa vastuuta isommistakin kokonaisuuksista ja niiden kehittämisestä.

Sinulta odotamme uteliasta ja oppimishaluista asennetta, kiinnostusta lapsiin ja nuoriin kohderyhmänä sekä kykyä panna ripeästi toimeksi. Olethan valmis sekä pohtimaan ylätason strategioita että roudaamaan laatikoita – niin me muutkin täällä teemme. Jotta saat harjoittelusta kaiken irti ja pääset kehittymään ammattilaiseksi, viestinnän perustaitojen on jo oltava tukevasti hanskassa. Voit olla viestinnän alan opiskelija tai samat taidot esimerkiksi vapaaehtoistyössä hankkinut. Plussaksi laskemme erityisesti visuaalisen viestinnän osaamisen.

Harjoittelu ajoittuu sopimuksen mukaan touko-syyskuulle ja kestää 3-4 kuukautta. Harjoittelusta maksetaan asianmukainen palkka.

Kuulostaako just eikä melkein sinun paikaltasi? Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja muutama työnäyte viimeistään 24.4.2017 viestintäpäällikkö Anna Munsterhjelmille: anna.munsterhjelm@nuorikirkko.fi. Annalta saat tarvittaessa myös lisätietoja tehtävästä. Haastattelut järjestetään lähtökohtaisesti 2.5. toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa.

Olisipa hauskaa, jos löytäisimme toisemme! Tervetuloa!

Nuori kirkko ry tekee lasten ja nuorten äänestä kuuluvamman sekä kirkossa että yhteiskunnassa. Koulutamme, vaikutamme, järjestämme tapahtumia, teemme digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä, julkaisemme lehtiä ja oppaita. Noin 60 työntekijän voimin tuemme 350 jäsenseurakuntamme kasvatustyötä.

Nuori kirkko syntyi Seurakuntien Lapsityön Keskuksen, PTK – Poikien ja tyttöjen keskuksen ja Nuorten Keskuksen yhdistyttyä vuoden 2017 alussa.