Yli 2000 kouluikäistä Nuoren kirkon piirien tapahtumissa viikonloppuna

Toukokuisena viikonloppuna on kuhinaa eri puolilla Suomea, kun tytöt ja pojat kirmaavat kevätretkille huvipuistoihin ja sählypeleihin.

Yli 1400 kouluikäistä nauttii kevätretkestä Alahärmässä lauantaina 6.5.2017. Ohjelmassa on Jouko Mäki-Lohiluoman konsertti kirkossa, partiomainen ruokailu ulkona ja lopuksi ilonpitoa PowerParkin huvivaltiossa. Järjestelyjä luotsaa Keski-Suomen ja Pohjanmaan piiri, Kauhavan seurakunta / Alahärmän kappeliseurakunta, Markki-Partio ja Lapuan hiippakunta.

Noin 500 tyttöä ja poikaa ohjaajineen Etelä-Suomen piirien alueelta vierailee kevätretkellä Tampereella 7.5.2017. Ohjelmassa on musiikillinen jumalanpalvelus ja hauskanpitoa Särkänniemen huvipuistossa. Järjestelyistä vastaa Nuori kirkko ja Etelä-Suomen piirit.

Jo yli 20 kertaa järjestettyyn reippaaseen ja fair play -henkiseen hiippasählytapahtumaan osallistuu yli 100 pelaajaa Pieksämäellä 6.5.2017. Seurakuntien sählykerhoiIle turnauksen järjestävät Itä-Suomen piiri, Kuopion hiippakunta ja Pieksämäen seurakunta.

Kuva Juha Kinanen