Inka Lähteenaro aloittaa Nuoren kirkon viestinnän harjoittelijana

Inka Lähteenaro, 26, on valittu Nuoren kirkon viestinnän harjoittelijaksi noin neljänkymmenen hakijan joukosta. Gradua vaille valmiilla valtiotieteen maisterilla on aiempaa työ- ja vapaaehtoistyökokemusta muun muassa Kymen Sanomista, Demos Helsingiltä, Nuorten Akatemiasta ja partiosta. Hän toimii myös valokuvaajana ja itse perustamansa Samu-aikakauslehden toisena päätoimittajana.

“Haimme viestinnän ja vaikuttamisen tiimiin harjoittelijaa, jolla on viestinnän monipuoliset perustaidot jo hyvin hanskassa sekä näkemystä ja nälkää lähteä kehittämään tuoreen järjestön viestintää kanssamme”, kertoo viestintäpäällikkö Anna Munsterhjelm. “Inkalla on kovat näytöt erityisesti visuaalisesta viestinnästä ja sosiaalisesta mediasta. Olen tosi iloinen, että saimme hänet mukaan porukkaan! Uskon, että Inka pääsee kehittymään Nuoressa kirkossa vieläkin valmiimmaksi viestinnän ammattilaiseksi.”

Lähteenaro aloittaa työt Nuoren kirkon toimistolla 16.5. Hän osallistuu kesän aikana erilaisiin viestinnän ja vaikuttamisen projekteihin ja kehittämiseen, erityisesti tapahtumien – muun muassa Suomi Areenan ja Nuoren kirkon järjestämien leirien – viestintään.

“Kesän tapahtumat ovat tärkeitä kirkon lapsille ja nuorille, joten on palkitsevaa päästä työskentelemään niiden viestinnän parissa. Uuden järjestön viestinnän tekeminen tarjoaa aina mahdollisuuksia luoda jotakin uutta ja näyttävää. On siis innostavaa nähdä, mitä kaikkea saamme aikaiseksi järjestön kuvallisen ilmaisun kehittämisen parissa”, sanoo Inka Lähteenaro.

Lisätiedot: Inka Lähteenaro, puh. 0405642282, Anna Munsterhjelm, puh. 040 5879514.

Nuori kirkko ry tekee lasten ja nuorten äänestä kuuluvamman sekä kirkossa että yhteiskunnassa. Koulutamme, vaikutamme, järjestämme tapahtumia, teemme digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä, julkaisemme lehtiä ja oppaita. Noin 60 työntekijän voimin tuemme 350 jäsenseurakuntamme kasvatustyötä.

Nuori kirkko syntyi Seurakuntien Lapsityön Keskuksen, PTK – Poikien ja tyttöjen keskuksen ja Nuorten Keskuksen yhdistyttyä vuoden 2017 alussa.