Visuaalisesti taitava viestintäsuunnittelija saa paikan!

Nuori kirkko on olemassa, jotta lasten ja nuorten ääni kuuluisi kirkossa ja yhteiskunnassa nykyistä paremmin. Meillä on jo paljon laadukasta toimintaa – nyt etsimme sinua, joka saa sen näyttämään hyvältä ja näkymään kiinnostavalla tavalla verkossa.

Viestintäsuunnittelijana vastaisit erityisesti visuaalisen ilmeemme soveltamisesta eri käyttötarkoituksiin – esimerkiksi tapahtumailmeiden luomisesta – pienistä taittotöistä, lyhyistä videoista ja muiden työntekijöiden tukemisesta visuaalisessa viestinnässä. Lisäksi tontillesi kuuluisi eri sosiaalisen median kanavat, niiden päivittäinen käyttäminen ja kehittäminen. Uunituoreessa järjestössä pääset myös rakentamaan viestinnän kokonaisuutta yhdessä muiden kanssa ja vaikuttamaan siihen, millaisena toimijana Nuori kirkko opitaan tuntemaan.

Sinulta toivomme rohkeutta kokeilla uutta, idearikkautta sen uuden luomiseen ja ripeyttä panna tuulemaan lyhyelläkin varoitusajalla. Kiinnostus lapsille ja nuorille suunnattuun ja heidän kanssaan tehtävään viestintään on tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeää. Odotamme sinulta näyttöjä vaikuttavasta ja monikanavaisesta someviestinnästä – olitpa tehnyt sellaista työksesi, vapaaehtoistyöksesi tai ihan yksityishenkilönä. Visuaalisen viestinnän osalta taitto-, kuvitus- sekä kuvan- ja videonkäsittelytaidot ovat välttämättömiä. Olethan myös valmis sekä pohtimaan ylätason strategioita että roudaamaan laatikoita – niin me muutkin täällä teemme.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa sopimuksen mukaan elokuussa. Palkka asettuu Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen määrittämiin raameihin. Työpaikka melkein-merinäköalalla sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa.

Voisiko tämä paikka olla sinulle Se Oikea? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, ansioluettelosi ja muutama visuaalisen viestinnän osaamisestasi kertova työnäyte viimeistään 28.5. viestintäpäällikkö Anna Munsterhjelmille: anna.munsterhjelm@nuorikirkko.fi. Annalta saat tarvittaessa myös lisätietoja tehtävästä. Haastattelut järjestetään 5.6. toimistollamme Itälahdenkadulla. Haastatteluun valituille toimitamme pienen ennakkotehtävän etukäteen.

Täällä me jo odotellaan – tervetuloa!

Nuori kirkko ry tekee lasten ja nuorten äänestä kuuluvamman sekä kirkossa että yhteiskunnassa. Koulutamme, vaikutamme, järjestämme tapahtumia, teemme digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä, julkaisemme lehtiä ja oppaita. Noin 60 työntekijän voimin tuemme yli 300 jäsenseurakuntamme kasvatustyötä.

Nuori kirkko syntyi Seurakuntien Lapsityön Keskuksen, PTK – Poikien ja tyttöjen keskuksen ja Nuorten Keskuksen yhdistyttyä vuoden 2017 alussa.