Tuukka Joru on valittu Nuoren kirkon viestintäsuunnittelijaksi

Medianomiksi ja media-assistentiksi valmistunut Joru on toiminut aiemmin muun muassa Jouluradion verkkotuottajana ja graafikkona sekä YleX:n toimittajana. Parhaillaan hän työskentelee Kirkko ja kaupunki -lehdessä.

Viestintäsuunnittelijana Joru tulee vastaamaan erityisesti Nuoren kirkon visuaalisesta viestinnästä ja sosiaalisen median kehittämisestä. Hän on osa viestinnän ja vaikuttamisen tiimiä ja tekee tiivistä yhteistyötä kaikkien varhaiskasvatuksen, varhaisnuorisotyön ja nuorisotyön tekijöiden kanssa.

“Tuukalla on vahvaa osaamista viestinnän eri osa-alueista, kokemusta seurakuntien kanssa tekemisestä sekä hyvä näkemys Nuoren kirkon kehittämisestä. Olen tosi iloinen, että saimme hänet mukaan rakentamaan ja toteuttamaan uuden järjestön viestintää”, viestintäpäällikkö Anna Munsterhjelm kehuu.

“Nuori kirkko on toimija, jonka viestintää on ilo lähteä tiimin kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan. Olen innoissani mahdollisuudesta päästä tekemään töitä sen eteen, että lasten ja nuorten ääni tulisi kuulluksi, varsinkin silloin, kun puhutaan kirkosta ja sen tulevaisuudesta. Odotan töiden alkua erittäin hyvillä fiiliksillä”, Tuukka Joru sanoo.

Joru aloittaa viestintäsuunnittelijana elokuun lopussa.

Lisätiedot: Tuukka Joru, puh. 040 7163492, Anna Munsterhjelm, puh. 040 5879514.

Nuori kirkko ry tekee lasten ja nuorten äänestä kuuluvamman sekä kirkossa että yhteiskunnassa. Koulutamme, vaikutamme, järjestämme tapahtumia, teemme digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä, julkaisemme lehtiä ja oppaita. Noin 60 työntekijän voimin tuemme 350 jäsenseurakuntamme kasvatustyötä.

Nuori kirkko syntyi Seurakuntien Lapsityön Keskuksen, PTK – Poikien ja tyttöjen keskuksen ja Nuorten Keskuksen yhdistyttyä vuoden 2017 alussa.