Milla Mäkitalo sijaistaa Sanna Jattua Nuoren kirkon koulutussuunnittelijana

Pastori Milla Mäkitalo on valittu Nuoren kirkon koulutussuunnittelijaksi syksyn 2017 ajaksi. Turun tuomiokirkkoseurakunnassa pappina työskentelevä Mäkitalo sijaistaa tehtävässä Sanna Jattua, joka toimii syksyn ajan Diakonia ammattikorkeakoulussa kirkon alan lehtorina.

“Olen tosi innoissani tulossa töihin Nuoreen kirkkoon! Uutta on ihana tehdä ja kokeilla. Odotan myös nuoriso- ja kasvatustyön kentän äänen kuulemista, kouluttajien tapaamisia ja kenties ihan uusienkin koulutuksien ideointia ja suunnittelua yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa”, Milla Mäkitalo kertoo.

“Olen ollut kymmenen vuotta nuoriso- ja rippikoulupastorina ja kokenut sinä aikana monia muutoksen ja murroksen tuulia nuorisotyön suhteen. Monet toimintamuodot pitävät edelleen pintansa ja moni on tullut tiensä päähän: uusia muotoja ja ideoita kaivataan seurakunnissa jatkuvasti. Myös työntekijöiden koulutuspolut kirkon kasvattajiksi ovat entistä enemmän teoriapainotteisia ja työntekijät tarvitsevat myös ihan konkreettisia käytännön välineitä niin koulutuksen kuin materiaalienkin suhteen. Toivon, että voin olla apuna ja mahdollistamassa ideoista käytäntöön näissäkin tarpeissa.”

Milla Mäkitalo tulee vastaamaan Nuoren kirkon koulutustoiminnan koordinoinnista sekä nuorisotyön ammatillisten täydennyskoulutusten kehittämisestä ja toteuttamisesta. Hän aloittaa 7.8. Nuoren kirkon toimistolla Lauttasaaressa.

Lisätiedot: Milla Mäkitalo, puh. 0400 105072, Eija Kallinen, puh. 0400 105073

Nuori kirkko ry tekee lasten ja nuorten äänestä kuuluvamman sekä kirkossa että yhteiskunnassa. Koulutamme, vaikutamme, järjestämme tapahtumia, teemme digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä, julkaisemme lehtiä ja oppaita. Noin 60 työntekijän voimin tuemme 350 jäsenseurakuntamme kasvatustyötä.

Nuori kirkko syntyi Seurakuntien Lapsityön Keskuksen, PTK – Poikien ja tyttöjen keskuksen ja Nuorten Keskuksen yhdistyttyä vuoden 2017 alussa.