Satu Krogerukselle Nuoren kirkon Itä-Suomen piirin tunnustuspalkinto

– Tunnustuspalkinto antaa voimia eteenpäin työhön, sanoo vastapalkittu Satu Krogerus.

Iisalmen seurakunnan nuorisotyönohjaaja Satu Krogerukselle luovutettiin Nuoren kirkon Itä-Suomen piirin tunnustuspalkinto Kuopion hiippakuntapäivien yhteydessä 26.9.

Perusteluina mainittiin, että Satu on tehnyt kirkon työntekijänä pitkäjänteistä, suunnitelmallista kristillistä kasvatustyötä isolla sydämellä poikien ja tyttöjen sekä heidän perheidensä parissa vuodesta 2005 lähtien. Satu tunnetaan helposti lähestyttävänä, vastuuta ottavana ja vastuuta kantavana, joustavana ja idearikkaana työkaverina.

Satun mielestä työn aarre ja helmi on kouluikäisten kohtaamisessa ja siinä ilossa ja riemussa, jota tytöt ja pojat loistavat ympärilleen kerhoissa ja leireillä sekä evankeliumin eteenpäin viemisessä.

– Tunnustuspalkinnon saaminen oli yllätys ja se herättää kiitollisuutta sekä antaa voimia työhön eteenpäin, sanoi Satu Kuopion hiippakuntasihteeri Juha Antikaisen ja piirin varapuheenjohtaja Jyrki Kiukkosen ojennettua huomionosoituksen.

Piirin tunnustuspalkinto voidaan myöntää Kuopion hiippakunnan alueella toimivalle työntekijälle, henkilölle tai ryhmälle, joka on sitoutuneesti ja innostavasti tehnyt työtä tyttöjen ja poikien parissa.

Kuva Jyrki Kiukkonen